Friday, April 22, 2011

Istimewanya Bukit Mertajam

Ha..ha..tajuk promo tuh

Apa istimewanya BM (Bukit Mertajam)? Nih actually tempat memory kami since zaman belajar kat Matrik KMK(Kolej Mara Kulim) dulu, sbb kat Kedah masa tu yg best cuma area Kulim dan BM je, yala nak berhibur segala perlukan tempat utk shopping,panggung wayang, CC and so wht ever.

Hari tu kami pergi (bercuti) tak berubah sgt...ok la...Shopping Complex Summit tu tetap kami singgah.

Then masa jalan-jalan dan rewang rewang c,tu aku jumpa nih.



Time karoake, aku terpandang kat dinding bilik. So sape sape yg beragama Islam paham-paham je lah ye. Bayangkan pompuan nih gi BM nak karoake, mesti dia tak nk masuk punyer sbb malu. Muka dia merata-rata weh.







Tgk nih...kedai CD kan? Sorry kabur c,kit...tp mmg kedai CD. Tppppp...ko tgk signboard dia



.



.



.



V





Pasrah aje kanzzz?! Kot ye pun tukar la signboard tu. Aku tgk kedai CD tu mcm dah lama, agaknya dah bertahun-tahun biar signboard mcm tu. Aduyaiii...


2 comment(s):

D i n said...

adehh boleh menimbulkn kemuskilan la sign board tu :D

bukankosong said...

tu la...he..he..