Thursday, April 21, 2011

Aku rasa aku dah rapat ngn diaowg

Aku rasa aku dah rapat ngn diaowg...Korang rasa?


Yup, kamo kamoo selalu dtg blog saya dan komen, kadang naik segan sbb sy agak jarang pegi blog kamoo kamoo. Namun, jgn risau, sy ingat kamoo,sy tetap baca blog kamoo jika kamu update.


Terharu...


Thnks utk kunjungan kawan-kawan, sy rasa bersemangat utk berkongsi dan meluahkan di sini. Fren 4 ever. Sbb kamoo kamoo gak Blog yg biasa-biasa nih hidup.







Mamat nih aku dah add FB dia, selalu perasan dia update status FB dia, tak mcm aku,semua berahsia, tp ko Ezam mmg selalu update la...nak berak pun bgtau...opsss!!!







Faiz Farish
Lately En Faiz dan makin rapat ngn aku(walau xpenah jmpa) sbb dia selalu dtg komen sini,bg cadangan,bg tu bg nih, lama dah actually simpan link blog dia nih, aku selalu baca dan komen kdg2 utk entry beliau,walau blog aku nih bertukar rupa dan link dlm bloglist tp link dia tetap aku simpan,tak tau nape?...dulu aku perasan dia mcm tak tegur aku sgt...tp akhirnya dia dtg gak gegar blog aku nih (terbangga jab!). Aku dengar dia nih ramai peminat.Tul ka?






Pak Cek Biola
Bro nih aku tak kenal sgt, tp sbb dia selalu singgah terus aku kenal dia. Rajin dia update blog dia k...ada mcm2,suma dia nak share. Keep in touch Rozuan...









Bro nih mmg aku rapat sgtla kat alam maya blog nih, dia mesti ada utk setiap entry. Terharu sbb sudi mengikuti. Dan sbb itu aku rajin bukak baca entry dia,mesti!!! Dengar cerita mcm duk dekat2 area umah aku, tp haram tak penah jumpa pun...ha..ha...





Kak Ika

Well...akak nih paling aku suka, kak Ika kiter, actually aku tak brapa pasti umur dia berapa, nmpak mcm muda tp tetap aku panggil akak. Maklumla dah kahwin, so kena respect c,kit panggil akak. Aku kira adikla sbb tak kahwin lagi,hu..hu... Most of my entry kak Ika dtg komen dan bg kata kata cun beliau...blog dia mmg selalu dihiasi cerita cerita family, aku harap nnti aku kahwin mau bahagia spt mana beliau...hebat rr kak Ika :P






7 comment(s):

achik ezam said...

haaa charotttttt!!!!!!!


hahaha..FB dh kurang ektip sket..skrg layan tweeter..


baru artis


hahaha

chah said...

sedihlah! blog aku ko tak review pn pdhal aku selalu ja komen kt blog ko ni.sudahhhhh!!! *opsss tetibe emo!

eman said...

soe lme da xziarah blog ni...huhu byk sgt masalah smpai xde mase nk update blog.. nk exam... doakan yg terbek ye.. t dh settle ni sume aku komen entri2 bro.. (^_^)

encikReza said...

bro;
raya tahun ni meh singgah umah k!

Joey said...

Nanges.. aku x rapat dgn ko ek? Hari2 aku beli barang kt jusco tau..hihihi

bukankosong said...

eman: dun wurry sy tetap ingat kamoo

Reza: ko duk kat mana?

Joey: ko lagi aku ingat dan rapat, dun wurry...

bukankosong said...

Chah: ko lain, ko best fren aku. Tak perlu aku mention kat c,ni...yg penting update blog ko tu dulu... :p