Friday, April 1, 2011

Diari AF , dari dalam bilik kaca


Demam Akademi Fantasia mula terasa ye, aku tak berapa pasti sbb kali ni aku tak mengikuti sgt pun mereka kat ASTRO. Mungkin kehangatan mereka akan terasa selepas pre konsert 2hb April nanti (esoklah ye),hu..hu...

Sape yg penah datang Jusco Au2 mesti perasan kewujudan balang kaca nih, oppsss! bukan bilik kaca nih. Bebudak AF nih sekarang tengah ligat berlatih utk konsert esok.So ni antara gambar yg aku saje snap snap utk nak letak kat sini, malas nk ambik byk2 nnti basi plak, lagipun sape yg duk area KL nih baik korang dtg sini je nengok. Mereka hari-hari ada sampai malam tau...

Aku sambil bekerja macam biasa mata usha-usha tgk gelagat mereka dalam bilik kaca tuh, kesian pun ada kdg2 mcm tikus putih plak tgk mereka, selalu d'perhatikan sesiapa shj yg ada dlm Jusco nih. Pekerja Jusco wat bodo je sbb selalu nengok mereka nih, duk kat cashier kaunter pun dah bole nampak.


Aku tak sure esok aku bole berada kat luar sekali tengok konsert ke tak? Sbb maklumlah keje ptg, namun kalau sempat lari-lari keluar bole kot nengok2 mereka nyanyi jab. Bole nengok Mawi live walau aku tak minat dia pun...he..he..

Ada sape2 nmpak aku leh rr tegur, jgn jeling2 je ye...aku nih peramah gak walau pemalu...he..he..

Sekian...


7 comment(s):

achik ezam said...

awak peserta AF juga ke??


ahaks!

flyz said...

Ezam: shut up! :p

nabihancakap said...

kerja sana ker?!! hahaha. sy pulak duk keramat.. dekat lorr..

::FAIZ FARISH:: said...

mcm best je

Joey said...

yelah

kalau awak jadi jadi cashier, saya tegur laaaaa...


p/s hint senyum :)

Azam Shah said...

kesian lak tgk bebudak ni af tahun ni. dah macam lab rat dahh. huhu.

flyz said...

nabihan: yup...keje c,ni

Faiz: bestla gak,sbb bole nengok diaowg live thn nih...td pun bole tgk Hafiz,mawi,shahir

Joey: Hint senyum tak cukup, btw maleh dah nk cr ko. Ko tak tegur tak jumpa lol...

zam: tu la...selalu d'perhatikan customer Jusco