Saturday, April 2, 2011

Af 9 , rehearsal


Disebabkan esok aku mungkin tak dapat nak tgk konsert yg real sbb mungkin akan c,buk kat dalam Jusco tu,maka tadi aku melarikan diri jab ke belakang utk nengok rehearsal diaowg (AF9). Terkezut Hafiz,Mawi dan Shahir pun datang, ada a few yg tak dapat dtg...sowy takde picture mereka tadi sbb lupa bwk camera zoom,ada camera h,set yg tak canggih je.

So just simpan dalam minda. Hu..hu...

Erul and Pak Nil, sbb aku duk jauh,just ambik kat skrin je. Pasrah...
Erul tengah perform,masa nih dah last sbb aku baru je abih keje, byk yg dah terlepas bila dtg balik pah keje tadi. Erul membuat persembahan penutup. But lepas tu ada lagu Menuju Puncuk yang mereka nyanyikan dan menari bersama. Fyi very nice step diaowg tadi...siap ada bebudak join nari sekali.



Saje snap piala kebanggaan AF nih,sowy tak clear sgt.



Abg cameraman ngh bz shoot diaowg...aku berhanti sekejab melihat konsert, tgk cam ana diaowg berkomunikasi utk shoot dari camera ke camera. Oh macam tu upanyer...



Agak ramai yg datang,esok tak taula...dengan pasar malam agi,esok mesti jam Au2...


Cam Jom Heboh lak...



Pak Nil mmg pengacara hebat, lawak siot dan pengacaraan yg spontan, tak terlalu bergantung pd skrip. Majlis hidup dengan beliau.


Bebudak AF ni suara bole tahan sedap, nyanyi live not bad,tak pecah dan hancus. Masing-masing bole focus dan enjoy ngn persembahan walau baru latihan je.


Ada a few kejutan utk semua, selain pengacara yg belum tau sape ( tp Pak Nil macam bg hint dengan cakap Indon, aku tak tau nape? Mcm...???).Entahla wait n see.


Cuma tertanya pe yg mereka buat bila time commercial break...tak taula live esok, tadi just diam2 mcm tu je. Ada sesekali Pak Nil berbual ngn penonton.


Tgh diskus something...



Tamat sudah...aku gigih gi depan cuba ambik gambar...ni ajela hasilnya. Sorry kalau tak clear sbb camera aku camera murah je :p


2 comment(s):

encikReza said...

wah!
manyak syiok laaaa
mlm ni nk try usha² laaa

::FAIZ FARISH:: said...

tak sabar nak tgk