Saturday, April 30, 2011

Kuching punyer pasal




Sewonok!

Last kija rini, then pagi-pagi nanti sebelum subuh aku berangkat ke airport utk ke Kuching, xcited super duper happy!!

Berjalan lagi ye ok...mestila, mana mau diri hanya duk bgn pagi just on9, gi keje pahtu then kalau cuti duk terperak kat bilik ataupun kuar gi Wangsa Walk je. Busan....!!!

Bulan depan tgh bertatih tatih planning nak gi mana plak?Ada idea? Ada sape nak ikut?

Syukur atas segala rahmat dan rezeki tuhan, dapat gak aku melihat tempat orang. Rasa makanan mereka then catch-catch gambar kat sana. Cuma tgh pikir nih nak bwk laptop ke tak, sbb aku nih takleh berenggang ngn lappy tercinta nih.

Nak-nak blog nih, syg bangat. Kalau tak update satu hari tu rasa pelik la...tp kalau bwk berat la bag aku nnti plus kalau tinggal kat hotel rasa tak selamat plak. If aku tak bawak InsyaAllah 4 hari tak update. Hurrmmm...


6 comment(s):

Rozuan Ismail said...

wow!nak g kuching gak

flyz said...

hu..hu,jom2 kami gi 3 owg je

Joey said...

beli lah netbook.. ringan.. dan tahan lama. 5 jam bateri dia wooo...

p/s jenama dell ok, asus pun ok :)

p/s/s/ hampir2 nak ker my homeland ek :)

i'm shin... i'm inesen said...

seronoknya~

cham's said...

ni pun kuching gak...hahaha

Azam Shah said...

cepatlah balik... :)