Friday, October 19, 2012

bukan jenis




untuk beberapa hari ni aku mcm mula sedar

tak de modal sangat untuk mencoretkan sesuatu kat sini

sedar tak sedar kadang seketul je aku post entry

atau selang sehari dua baru ada satu



tapi itu bukan berita buruk, sbb i know this blog memang peneman aku saban hari

even kalau tertidur laptop terpasang pun, tetap juga blog terbukak tanpa tutup

aku memang mcm ini, balik rumah lepas keje atau hari cuti memang on blog atau FB

dah jadi hobi dan dah memang habit



FB memang aku tak update status, tapi aku just mau dari situ, just meneliti apa perkembangan kawan-kawan aku yg aku kenal rapat, baru kenal atau entah dari mana dia add aku

actually aku main approve je skrg nih, aku bukan jenis nak tapis-tapis

untungnya aku, aku takdela update FB 24 jam

maka sia-sialah mereka kalau mereka cuba mengitip perkembangan hidup aku

thnk god jugak, i m not fofular like CT, Anuar Zain, Beyonce, Britney atau pelakon Holloywood lain



so takde sangat mereka kesah aku update, mencoret atau berjalan-jalan di mana-mana

twitter?

haprak, just mengikuti perkembangan semasa aje

even Instagram pun dari hari ni aku post tak lebih dari 10 gambar

loser rite?



16 comment(s):

Syakir Rahman said...

ok la tuh ~ atleast luahkan citer pasal diri sndri kt blog is better than kt fb.. sbb sumtime tuh annoying jugak ngan org yg dok cter hal diorg kt fb konon nk semua org faham.... hehehe

dee said...

susah la. aku tegur kat fb pon kau pejam mata.

#tacing.

Rapunzeel Cikilolo said...

betul, blog jadi medium luah perasaan.

dayteenlea said...

ini baru user friendly

Gillette Flores said...

Update blog takde dateline :)
Friend request dari FB, kena hati-hati awak, walaupun awak lelaki - we never know, dalam 10 mungkin satu punya niat tak baik atau merangka sesuatu yang tidak baik.
Zaman sekarang, dunia makin sukar dijangka

Hafizin Jamil said...

instagram memang aku tak aktif langsung dah skang ni..haha

khaifaiz said...

Sekadar mengikuti perkembangan mcm bro.. Blog tetap dihati..

bukankosong said...

@Syakir Rahman yes, is better

bukankosong said...

@dee serius? pernah tegur? ya ka? tak tau pun?

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo blog medium terbaikk

bukankosong said...

@dayteenlea a ah

bukankosong said...

@Gillette Flores i know, but insyaAllah xde apa apa

bukankosong said...

@Hafizin Jamil 2x5 ngn aku

bukankosong said...

@khaifaizkan kan

NUke_Rude said...

yep. sometimes, mmg ada writer's block.. im not quite sure it's a correct term or not.

selalu online pun kadang2 boleh jatuh bosan juga.

gap 2 - 3 days utk update blog pun, kadang2 boleh sebabkan readers lari... unless kalo u rasa blog u ni ada x-factor yang tersendiri.

cewah.

tapi, kalo blog ni dah ada readers yg tersendiri, apapa pun jadi, dorg akan tetap buka & baca tiap2 hari... menantikan entry2 baru dari empunya pemilik blog ni. haha.

i'm shin... i'm inesen said...

hidup sepi tanpa blog temanya