Saturday, October 13, 2012

terapi





terapi terbaru saya

selain 4 ekor anak-anak yg nakal ( panjat dan mengelupur dalam rumah )

dan berbelas ketul hamster



cam meriah aje hidup gua time bujang nih


23 comment(s):

blog-tips-kurus said...

ikan2 tu berzikir, memang terapi untuk kita.. :)

the malay male said...

Byk peliharaan, kena rajin luang masa utk mereka ni

Fel said...

Semoga berbahagia. ;p

::FAIZ:: said...

nice, tp klu bnyk2 lg cantik... ikan ni kuat mkn. saya ada bela jugak

khaifaiz said...

Meriah gila.. Juga besar tanggungjawab..

DuniakuAbstrak said...

tunggangan di padang mahsyar tuh nnt.

#thefikirman said...

untung la jdi anak dia .
hahahahaha.


rajin.

Rapunzeel Cikilolo said...

best bela ikan. aku nak tiru. letak dalam office...

skulluv said...

aku suka ikan emas tu.masa berenang memang kiut gila r.haha

:)

aimi adilah said...

cm teringin nk bela juga lah =)

ஜ miss klanika ஜ said...

sebijik macam my roomates . bela ikan banyak2

bukankosong said...

@blog-tips-kurus syukur

bukankosong said...

@the malay male a ah, at least masa terisi dengan tidak sia sia

bukankosong said...

@Fel pandaila ko Fel

bukankosong said...

@::FAIZ:: aku bagi sekali sehari je..ikut petua professional katanya

bukankosong said...

@khaifaiz xdela besar mana pun...together2 buat

bukankosong said...

@DuniakuAbstrak haha,insyaAllah

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo sila sila

bukankosong said...

@skulluv kan kan kan

bukankosong said...

@aimi adilah jom bela!

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ hoho, ya ka?

crescent said...

yeah...ikan aku ade 3 ekor jer...2 ikan mas dgn satu ikan laga...hehe...tapi memang best tgk dieorg berenang...huhu...

kosong said...

bestnya ada ikan!