Tuesday, October 2, 2012

gara-gara upin ipin



aku tak taula semalam ada pelanggan tu buat lawak ke apa

katanya tak puas hati dengan syampu upin ipin

aku tanya dia, salah harga ke puan?

tak katanya



atau mungkin kualiti dia tak ok kot rasa aku

sbb puan nih gayanya macam dah pernah beli syampu nih

tapi tu pun bukan jugak

tapi kenapa ye puan? tanya aku lagi sekali



yala, marketing punyer org nih tak fikir ke, buat syampu upin ipin nih?

dia nak tipu pelanggan ke? buat promo supaya kanak-kanak selalu guna syampu

tapi upin ipin tuh, ada rambut ke?

aku tengok ada sehelai je!



aku ambik syampu tu, then tengok kat packaging dia, betul la weiii

lepas tu aku dah start garu kepala dah, tak tau nak cakap pe

aduiii

penat kadang-kadang duk keja retail nih




20 comment(s):

Aku Mad said...

hahahahaha .. betul betu betul !! upin ipin takde rambut.. hahahahaha ..

D i n said...

pulak dah hahaha

miss kinah said...

hehehe..LOL

Liyaa Mf said...

Hadoiii. Pastu kang bebudak dah tamo pakai shampoo upin ipin tu lak kang sbb takut nanti botakkk. Pening2. Ahaha!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Hahaha...konsep marketing selagi bole jual, jual jeee..janji duit..x gituuu?

CintaZulaikha said...

hakhakhakhak, adoi sakit perot gelak..

Joe_Hans said...

hahaha..ini kelakar...

Syazwan Che Deraman said...

heheh, tak ape.
budak budak dah tak fikir pasal tuh.

strict sangat puan tuh.

aimi adilah said...

ahahahahahah....

ckp kt puan tu bkn nke kulit kpale juga kena shampoo

hbs org botak xyah basuh r kpale dye????

=P

ஜ miss klanika ஜ said...

1st time dengar . syampu upin ipin .

bukankosong said...

@Aku Mad mad je yg rambut lebat rite?

bukankosong said...

@D i n mmg!

bukankosong said...

@miss kinah :)

bukankosong said...

@Liyaa Mf xdela mcm tu kottt

bukankosong said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) gitu la kot

bukankosong said...

@CintaZulaikha hehe

bukankosong said...

@Joe_Hans mmg kelakar

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman biasala dia

bukankosong said...

@aimi adilah basuh ngn biasa sudahhh

hazfee said...

ada ke syampu upin ipin? hahaha.