Wednesday, October 10, 2012

fesyen besar




semalam tertengok HMI bersama Ct Nurhaliza kat TV1 tu

nostalgia weh, rasanya baru tahun 1998



then kelakar tgk fashion ct & penonton masa tu

baju besar, kalau pakai blazer pun, bukannya fit tapi melebir besar

mungkin itu fesyen yg terbaik zaman itu



kalau pompuan, gincu merah menyala, sikit sikit merah yg dipakai

jarang tgk warna lain


13 comment(s):

Lelaki Ini said...

suka sgt ct!

Liyaa Mf said...

Makcik aku kalu pakai lipstik mesti nak kaler merah. Kalu nak pinjam lipstik aku, aku kasi yg kaler pudar2 tu dea taknak. Tetap nak merah gak. Haha! Orang tua :P

Rapunzeel Cikilolo said...

smpai skang pun aku maseh suke lipstik merah. hihi

CintaZulaikha said...

hehhhe, smalam pon ada tertengok, kekke

the malay male said...

Skrg Pulak zaman pakai baju seketat yg boleh

Syazwan Che Deraman said...

hehhe.
laki pon dulu.
pakai baju besar besar.
seluar besar besar kan?

bukankosong said...

@Lelaki Ini ofkos!

bukankosong said...

@Liyaa Mf ofkos la, mind set, gliter okkk. hehe

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo aku suka pompuan pakai yg kaler pink tuh

bukankosong said...

@CintaZulaikha nostalgia ritee

bukankosong said...

@the malay male tau xpe, terjonjol sana sini

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman zaman hip hop plak rasa

Zamri said...

style yg ct pakai tu nama dia color-blocking. klass tok iti, dulu2 lagi dah trendsetter. hehe... =)