Tuesday, October 9, 2012

Sblm kahwin


Hari tu masa jalan-jalan untuk masuk keje balik

Kami berdua terlihat kelibat pasangan yg berpegang tgn dan peluk sakan boleh tahan

Aku ngn member aku berpandangan sesama sendiri, mungkin terkejut kot



Then kami selamba menjawab each other " conpirm tak kahwin lagi nih "

Sbb yakinlah, org sekarang mmg malu nak buat macam tuh kalau dah kahwin

Betul kan?

Thrill kot klau buat mcm tuh sblm kahwin sbb belum sah

Feel lebih katanya,ceh!



Dasat wei bunyinya

16 comment(s):

Rapunzeel Cikilolo said...

kehkeh. ade jugak la dah kawen buat mcm tu. lagi2 kawen muda. kan...

hazwan hairy said...

haha style ktanya...

Syazwan Che Deraman said...

yang dah kahwin ni tak tahu malu.
huh!

Ym.Bundle said...

betul kot..hehe..

aimi adilah said...

dia tengah berlatih lah =P ahahahaah

the malay male said...

yg dah kawen pun ada buat camtu gak... heheheehehe

CintaZulaikha said...

hahaa, hummm...tak dpt nk komen

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo mestilah ada, cuma meluat yg belum kahwin tu

bukankosong said...

@hazwan hairy style celah mana ye

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman yg dh kahwin halal xpe

bukankosong said...

@Ym.Bundle tul la, td nmpak

bukankosong said...

@aimi adilah tak elok berlatihnya tuh

bukankosong said...

@the malay male bagusla kalau dh kahwin

bukankosong said...

@CintaZulaikhano komen ye

Fel said...

Yang belum berkahwin mengalahkan yang sudah berkahwin.

Haris Khairuddin said...

buat dosa kan seronok.. tu yang seronok buat camtu tu.

yang dah kahwin memang ada, cuma x ramai yang nak buat.. sebab malu.