Thursday, October 11, 2012

miliki



rasa syukur & happy dengan pencapaian aku sekarang

ada certain part aku rasa sangat bersyukur dengan apa yg aku ada

aku tak harap semua menda ' gah ' pun, cukup sekadar apa yg pernah dicitakan atau diangankan kini aku mampu capai



mungkin takde la direct aku share kat sini semuanya apa pencapaian itu

cuma just nak bagitau, azam yg pernah dibuat awal tahun ini atau yg belum tertunai beberapa tahun sebelumnya telah terlaksana kini



tiada apa sangat untuk dikesalkan

aku tak maula tamak sangat mau segalanya perfect, mau memiliki 100% yg dicitakan

wasatiah sudah ( bersederhana ), at least aku miliki apa yg mungkin segelintir kita tak mampu capai

tak mau semakkan otak sbb tak sesempurna dapat spt yg diingini



syukur....amin

6 comment(s):

Syazwan Che Deraman said...

syukur, amin.

dee said...

ehem. apa itu?

Fel said...

Jangan lupa berterima kasih pd Dia. :)

Moga kau akan dapat capai lebih lagi.

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman Alhamdulillah

bukankosong said...

@dee rahsia saya

bukankosong said...

@Fel InsyaAllah, aminnn syukur