Sunday, October 7, 2012

kan senang



''kan senang kalau duk rumah

sedar sedar duit dah masuk akaun''



pemikiran di kala rungsing dan tension dengan keadaan hidup dan juga kerja

tapi kena ingat duk rumah saje saje busan gak

sampai rasa nak start kerja balik



hakikat hidup manusia memang begini, tak pernah rasa cukup puas dan senangnya







11 comment(s):

Rapunzeel Cikilolo said...

samala sini tak pernah puas dan syukur

Liyaa Mf said...

Bila stress ngan keje, salu pikir camtu kan? Walhal duet yg datangnya dari hasil usaha dan titik peluh kita sendiri tu sebenarnya lebih memuaskan. Sbb kita usaha, then dapat imbuhan nya :)

Masa dpt imbuhan tu seronok laa, masa nak mengharunginya tu yg dugaan tu. Haha!

CintaZulaikha said...

di kala strees, mmg macam2 boley terpikir. mungkin sb kebosanan idop.

NUke_Rude said...

kalau la boleh buat macam tu.. duk ruma.. relax je.. tau2 dpt duit.. memang dah lama dah buat..

hahaha.

iKhRam said...

saya pun sama juga
mungkin mahukan rutin yang fleksibel..

tp mana ada kat dunia ni kan..??

Jna marcello said...

pecaya x even klau ape yg diimpikan tu tercapai jugak duk rumah and duit masuk je dlm acc..still ade jugak yg rasa x cukup..sbb mmg btul manusia xpernah PUAS ;)

Syazwan Che Deraman said...

dah habis belajar ni kan.
rasa macam nak belajar balik.
tapi nak jugak gaji.
kehkehkeh.

Tengku Fir said...

Bila sudah jumpa rahsia duduk rumah dan setiap bulan duit masuk 5 angka sila kongsikan :P

Tauke Budu said...

itulah...kan senang..
bulan2 duk lepak tunggu duit masuk je..tak yah sibuk2 aku nak tunggu org panggil kerja

LelakiSemalam said...

biasala tu kannn...

Fel said...

Lumrah hidup manusia. Aku juga tak terkecuali.