Tuesday, October 16, 2012

house in the end of the street





movie ini takdela membosankan

walau aku tau, aku hanya akan tengok sekali sahaja

melainkan The Lord of the Rings,Avatar,Kabhi Kushi Kabhi Ngam & X-Men



kesimpulan dari menonton cerita ini

'anda telah tertipu'

bertapa bijaknya director menyembunyikan dan mengeksploitasi keadaan

unpredictable story yg ko sendiri tak jangka ' oooo... mcm tu '



well, skill ini belum ada lagi kat most of the director filem kat Malaysia

mati mati aku ingat cerita seram, rupanya thrill nyer cerita

setiap bait perjalanan cerita adalah key untuk segala jawapan yg ada nanti

berbaloi atau tidak untuk ditonton, up to u all

aku dah tgk dah, dan aku rasa berbaloi gakla RM10 tuh



btw aku bagi hint

' mak dan ayah watak Hero dalam cerita ini, sememangnya layak dibunuh '

why?

aku just kata deserved je


21 comment(s):

CintaZulaikha said...

ni yg nak pi carik nih cetanya, kat JM nih lansung tader, ahaii..

Fel said...

Cerita thrill? Macam kurang menarik saja lepas kau bagi pendapat kau tu.

"aku dah tgk dah, dan aku rasa berbaloi gakla RM10 tuh"

dayteenlea said...

tgu downlod je.hehe

crescent said...

haha...tunggu dvd rm4 gambar cantik...haha...

Samad said...

ang selalu tengok wayang dengan awek kaa? kahkah. *soalan bodoh

hazwan hairy said...

baru tgk smlm weh..haha..blh lah

me_nazri said...

best ke weh....kene gak tgk ni...huhu

Asrul "iLham" Sany said...

sy pun baru je tgk ngan housemate semalam... not bad... suka tgk badan Elissa yg gebu tu... tang punggung... sedap!

Rapunzeel Cikilolo said...

ko buat aku teruja nak layan cerita ni

the malay male said...

sebagai peminat setia jennifer lawrence, saya rasa saya patut menontonnya.

bukankosong said...

@CintaZulaikha sila sila

bukankosong said...

@Fel bolela...xdela superb sgt...tp oklaaa

bukankosong said...

@dayteenlea terplgla syg oii

bukankosong said...

@crescent ceh, penyokong cetak rompak ye

bukankosong said...

@Samad anda rasa?

bukankosong said...

@hazwan hairy kan kan kan

bukankosong said...

@me_nazri sila sila sila

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany amboiii

bukankosong said...

@Rapunzeel Cikilolo haha...ya ka?

bukankosong said...

@the malay male haha, gi cepat weiii

hazfee said...

best ke cerita ni?