Wednesday, December 29, 2010

Baju?

.
.
.
.
V

.
.
.
.
V

semua kaum lelaki berharapan t.shirt ini d'jual d'sini,tak gitu?
hari-hari nak jalan-jalan pusing KL klau mcm nih...

.
.
.
.
V
*Psst! ada sape-sape nk share link blog korang ngn saya, jgn segan-segan tau merayap kat page atas tu [ tukar-tukar link(s) ]. Nnti saya singgah ...salam berkenalan...

15 comment(s):

" KK " said...

rasa2 x boleh...sbb... ramai nanti jd mangsa rogol.... hahaha

bukankosong said...

nasib lol,sape suruh pakai, mcm melambai-lambai tu utk d'sentuh. He..he..

kluangman said...

nice oh baju ni. sape yg pakai tu xtw r nak ckp pe. haha

Azmer Lias said...

hahaha
siapa punya idea r design bju cmni...
lawak pn ada..:P

Katak Puru said...

hadiahkan kat awek hampa.pastuh tgk la jadi lagu mana.LOL

bukankosong said...

Kluangman: Tu rr, fofular nnti...
Azmer: Tau xpe..he..he...
Cik Katak: Nape nama katak? tak ayu rr can nih..he..he..hadiah kat awek kita? bleh je , tp kita je yg dapat tgk tau... : )

Katak Puru said...

katak tuh comey apa.. ayu? mmg aku xayu.
hadiah kt awek. tgk la hg dpt tgk ka tak.ntah2.mkn penampaq. HAHAHAHHA

bukankosong said...

Cik katak ayu apa? comel lagi tau!

Katak Puru said...

sudah la. kang dh kembang. lagi kembang

bukankosong said...

Huish!!chumil aje!! kembang warna pink xpe!!! cik katak warna pink,cute apa?

Katak Puru said...

aku blurrr.. ap yg katak kaler pink??????
cik katak wrna pink?? xphm2

bukankosong said...

he..he..alololo...gurau je...

Katak Puru said...

gurau apa? ap yg lawak aku xphm.
blur sudah. haish

zaira said...

hahahh!! nak beli. pastu pakai dgn tudung kan...

superb!

bukankosong said...

Zaira: Pandai...harus pahtu d'sumpah jadi MyV oleh mak ang..he..he...