Wednesday, December 29, 2010

Indon marah !


Result dah tau pun! Yess!!! Walau kalah 2-1 kat sana tp tetap menang gak. Bg chance sejukkan c,kit hati owg Indon nih, tau nak rusuh je keje korang ya…

BTW, malas nk ulas akan hal perlawanan nih,sbb aku tau bloger-bloger lain ramai yg dah ulas kan? Cuma nak pertonton kat korang tanda bertapa bencinya rakyat Indon kat kita.

Kan tak bagi keje kan? Hantar je balik Negara dia tuh!
.
.
.
.
.
V

.

.

.

V

.
.
.
.
V
.
.
.
.
V

*Psst! ada sape-sape nk share link blog korang ngn saya, jgn segan-segan tau merayap kat page atas tu [ tukar-tukar link(s) ]. Nnti saya singgah ...salam berkenalan...


10 comment(s):

ahmad jo said...

damn it!!
x yah dilayan sgt dgn indon tu, makin layan makin mnjadi2. (&%^%^$

bukankosong said...

tau xpe, hidup MALAYSIA!!!

Anak Ulu Cheka said...

dah kalah tu macm2 la....padan muka indon...idup najib bagi cuti hahahahah

bukankosong said...

Yess!! suka bangat,tambah koleksi cuti aku nih...

Katak Puru said...

dasar indon xsedaq diri.

bukankosong said...

marah-marah ,marah lagi!!! (batu api aje aku nih) : )

Katak Puru said...

xdak guna mrh depa.
bukn phm bhsa.rkyt bnyk mnumpang ngra kita.tp dok ktuk kita lg

bukankosong said...

tau xpe..bengang!

♥ LULU ♥ said...

ish2...teruk betul la indon ni!
huhu...sian raja gopal..
tak pe2..yg pntg kita menang..hehe

bukankosong said...

tak pe2...dia tunggu masa dpt dato' tu...he..he..