Wednesday, December 15, 2010

Selamat malam syg...



Oit!!

Lagi sekali aku datang c,ni,xde issue pun sangat nak dikupas, cuma tadi aku study jab untuk training besok ...then soalan yg 80 bijik tu pun aku xabih jawab agi...jwb half je,esok smbung la...malas...lagipun mata dah kuyu.

Nnti kena bangun awal lak, seawal jam 6am untuk opening store esok,walau aku tau aku xkan mungkin balik awal esok tapi redha aje. Tp kan lagi satu,aduiyai...bos aku call tadi ,dia tarik cuti plak untuk esoknya,katanya ada tugas khas untuk aku,see...dalam tak percaya tu tetap nak cari aku gak(hu..hu..kat sini ajela leh kutuk wei,depan2 nk mati ke?!). So aku kena bercuti hari Jumaat plak...hurrmmm...Jumaat pun Jumaatla...asal dapat cuti sudah kan.

He..he..

Ok mata dah ngantuk nih,buat suma selamat malam k...

Oh ya,sebelum masuk tidur tu meh tgk picture nih,cute aje.Namun jangan salah guna tau, nnti kena mandi wajib lak esok,hish3x!!..ha..ha..

Nitez all...





3 comment(s):

qasehraihan said...

saya dtg nk berkawan dan folow dia..folower ke-36, jemput jenguk dan folo kita ugek ye..keep in touch

unikye kaki sinki tu..hehe

bukankosong said...

thanks sbb follow mollow, dah add dah.TQ

░♥si lampu neon♥░ said...

COOL ! LALALAAA