Thursday, December 23, 2010

Mini i-City

Tadi masa nak closing store, aku ke taman belakang Au2 Jusco Store...then...waaaa....

Cantik k! Terlupa aku Au2 Shopping complex ada wat mini i-city kat sini, aritu ada terdengar bos aku cakap memang akan ada decorate lampu2 mcm sejibik cam i-city.

Kagum sekejab walau kecik tempat tuh tapi ok rr menarik...kawasan taman Au2 xde rr luas mana tp cute gak rr ngn penambahan decorate baru nih.

Aku tak tau event nih sampai berapa hari, mungkin sampai xmas kot. Tapi aku berharap sgt ianya permenent...yala boleh tarik owg ke sini.

Serius bleh tahan cantik gak...cam rasa duk i-city lak...aku ada snap a few pictute, actually 3 bijik picture je,xsempat nak snap the rest sebab kena rushing gi wat closing.

Korang2 yg duk area c,ni sila-sila rr kunjung taman belakang Shopping Complex Au2...cantik gak tau...at least merasa gak suasana i-city tu, yala nak gi i-city jauh d'Shah Alam tu...baik singgah2 sini dulu.

Orait...

5 comment(s):

Joey said...

eh? ini yang mengadap asrama felda tu ek?

nice hahaha. Tapi aku gi jusco pun, just nak beli barang-barangan jer. Kalau nak bayar pun tak tunggu lama cam kat CF kat WM(traffic jam sungguh kaunter pembayaran dia, orang membeli belah tiap hari ker kat situ, :LoL:)

p/s aku rasa ko bukan cashier :P

bukankosong said...

A ah..ya Jusco Au2, cashier? bukanla...tapi sekali sekala aku ada gak kat situ tolong-tolong diaowg maklumlah keje kat situ.Tapi most of the time aku kat dalam.

CF ngn Jusco WM mmg rr ramai customer,so cue rr jwbnya.Jusco Au2 lum agi sbb store baru,baru 2 thn...

efa said...

ah tak penah pi lg...teringin seh ^_^

bukankosong said...

jom!

Joey said...

yer, tempat kegemaran aku beli barang makanan macam cikedis ngan cokelat adalah jj au2 :)