Monday, December 27, 2010

Saya situ sana sini


Salam,


Hari ni adalah upacara membayar itu ini,gaji dah masuk maka mulala hutang mahu d'jelaskan.Yala aku lahir as owg bukannyer kaya sgt so satu dua tu adala yang berhutang.


Kadang syok je bila tiba hujung bulan gaji dah masuk, tapi after tolak tolak berapa sgt tinggal untuk perbelanjaan diri.Tapi itu aku tak kisah sangat lagipun semua ini adalah untuk kemudahan diri sendiri juga.Kan?


Selain membayar semua itu,seperti biasa juga time cuti akan dipenuhi dengan hobi-hobi aku,layan wyg,layan karoaks dan lain-lain la mana yg sempat.


Owg kata hidup takkan bermakna kalau kita tak melakukan apa yg kita suka.Tak gitu ya?

Lagi satu FYI(for your info) ubat untuk keremajaan berterusan adalah HAPPY.Baru awet muda beb, sbb tu aku mahu hari aku dipenuhi dengan bait-bait Happy, aku malas cari masalah dan sentiasa jua bersyukur pada segala rahmat pemberiyan NYA.

Beberapa hari lagi juga tahun baru 2011 bakal menjelma,berdebar juga untuk melangkah ke satu angka lagi. BTW sedih juga 2010 bakal pergi,seribu satu kenangan d'situ.

Apapun yg berlaku kena Happy,bersyukur dan terus berjalan ke depan tanpa menoleh lagi.

Salam…

1 comment(s):

Osman said...
This comment has been removed by the author.