Sunday, December 19, 2010

Coretan malam

*Tgk apa yg aku layan malam2 sblm tidur...ayoh..kronik weh!

Serius...malam nih byk gilaks dugaan, dengan line tenet yg TERAMAT LEMBAB, ngn karoake kahwin kat bawah bising dan hidung aku yg rasa xbest c,kit-c,kit.


Sabarrrr....ngh sabar la nih, paling sabar bila time tenet wat hal,slow giler wei, yala weekend aku paham...tapi sebelum nih ko ok je.Hurrrmm...malas la aku nak layan...


Oh ya ...lagi satu aku dah start tebiat baru, mkn snack dan cekedis time malam2...waa...sgtla xelok wei. Just nak merileks kan diri katanya. Lagi better kot dari baham nasi malam2, lagi rr membawa ke arah kegemukkan.


Dah kul 12am,baru la stop karoaks owg kahwin kat bawah tu...fuh! lega, yala agak bising sbb nih kawasan kejiranan...namun aku paham,kahwin sekali seumur hidup, maka event kena boom kan! Sbb esok2 aku pun mcm tuh...wah!


Agak bising karoake ngn pitching berterabur penyanyi bidang terjun tu...pasrah aku wei..

Malam nih aku byk layan cd je, tgk je apa2 cerita yg belum dilayan tengok.


*Agak kebosanan, nak pindah? Yup! May be! Mr J please contact me if u want...hu..hu..
*Good news...senin aku cuti agi...waaa....like!

3 comment(s):

Joey said...

I really dont know. Should I have housemate?

bukankosong said...

ooo ok...understand,btw thanks 4 the offer...

Joey said...

Ermm.. tengokla dulu ya. I rasa macam nak housemate, but sometime ada housemate susah plak nak bertolak ansur.

Aku maksudkan diri sendiri ni.