Monday, December 27, 2010

Wayang aku


Alop...

Penat baru balik dari kuar,gi tgk wyg ngn my fren…cerita?GULLIVER TRAVEL,serius aku cakap ko BESTTTTT!!…lagi best dari hantu kak limah ko tu,kih…kih…cerita yg mengisahkan Gulliver yg lama jatuh Cinta ngn sowang pompuan, then sbb Gulliver bgtau dia pandai menulis hal pengembaraan maka dia meminta Gulliver pergi ke Segitiga Bermuda sehinggala Gulliver sesat jatuh ke dunia manusia kecil.Di situ dia diterima baik dan mereka cerita bahawa dia hebat di dunia dia tp sebaliknya.Ada seorang manusia kecil jelez akan kelebihan Gulliver maka macam-macam cara dicarinya untuk menghalau Gulliver balik.

Malas aku nak cerita lagi,kang xde seri lak,baik korang gi tgk sendiri.Serius best!

Enjoy aje mengisi masa lapang cuti aku,hobi terisi katanya. Serta menambah koleksi wayang yang aku pernah layan…tak caya? Tgk nih…nih baru sebahagian aku pamer…ada owg kata buang duit aje, tp tidak bagi aku.As long aku ok,suka & happy…ia berbaloi…

*My koleksi wayang

*Gulliver Travel (Latest movie)

4 comment(s):

Admiral Hafiz said...

Fuhhh
byknye!


Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

Joey said...

Hahaha..takpe...kalau tu hobi kau..yang penting masa ko tengok wayang, ko rasa happy.

P/s last aku tgk wyg, citer harry potter kat wangsa walk, tapi seriesly aku rasa macam nak lempang jer akak-akak sebelah aku sbb dorang giggles and ketawa mcm tgk citer hantu kak limah. Dampai skarang aku tak faham kenapa ada penonton yang 'salah' atttitude neh. Ada experience cm aku?

bukankosong said...

Admiral: Cantik ke? simple gilaksss

Joey: Jarang plak kena,sbb aku klau fokus tgk cerita tu dah tak pandang kiri kanan dah...

Osman said...

Haha banyak gila koleksi tiket . Cool~ :D