Tuesday, December 14, 2010

TV




Salam,entry yg agak lambat, dah kul 12.03am. Ada sesuatu yang bermain kat benak kepala aku nih, iaitu TV.


Apasal ngn TV? he..he..actually aku rasa aku nak ambik balik TV aku kat umah lama tu, sedap aje member aku pakai since aku pindah sini tapi aku kebosanan plak kat bilik...(ngade2 lol).


Ko xde Tv kat umah skrg nih ka?actually ada,cuma tu bukan Tv aku tapi tv housemate aku la, aku plak jarang tgk Tv ngn diaowg ...so lagi better aku ada Tv kat dalam bilik aku,mana tau time boring leh pasang, specially time ada event2 besar yg aku nak tgk mcm Juara lagu,Aim dan sebagainya.


He..he..


Diaowg pun tak leh nak marah gak,sbb tu mmg TV aku pun,aku tak ambik pun sbb satu kesian kat diaowg nnti xleh tgk tv,dua pasal ASTRO,ASTRO tuh atas nama aku maka jika aku ambik Tv tu then aku kena ambik ASTRO sekali, bertambah nnti bill aku nak bayar.Ha..ha..jahat sambil menyelam minum air.


Yala...jika aku bagi diaowg guna TV maka bill ASTRO tu diaowg bayar lol...


Namun sebab aku dah masuk bab ngade2 nak pakai TV maka aku harus ambik, bg chance smpai ujung tahun nih aje. Pesan siap2 kat diaowg nnti suruh beli Tv baru.


Itu idea yg aku terfikir untuk hilangkan boring aku kadang2 kat bilik nih, yala asyik layan internet pun boring gak...


Tp kan Tv aku kat sana tu pun dah uzur,but boleh pakai agi. Ada gak anganan nk beli Tv baru nih tp tgk rr, nnti duit melayan agi,xsukanyer.....

3 comment(s):

apezs shah said...

Wah nak amik TV ke.. Amik je..
*setan lak ase hehe..:p

apezs follow here..;)

Joey said...

aku pun macam nak beli tv baru jugak.

nak beli tv yang ada hd. sedap sikit pakai beyond.


maybe nak beli kat jusco. jusco ada jualan murah tak?? hahahaha

flyz said...

skrg ngh sales...tapi TV xtau rr..try gi check,aku pun xcheck agi nih...nama aja keje sana,hu..hu...