Tuesday, December 28, 2010

Bersin + DVD

Korang penah tak?

Ni ceritanya, housemate aku nih nak masak, so mcm biasala bila start nak wat nasi goreng tu mulala dia menumis, masukkan bawang,cili boh,perencah dan sebelum tu minyak la ya...maka...

Maka aku terbersin tak sudah-sudah...berair-air mata, siap bg xtra penin pala agi sbb bersin kuat sgt...aduiyaiii,bertapa redhanya aku. Aku memang anti masuk extra cili boh nih, udara sekeliling rasa semacam, ada aura-aura mengeletek hidung aku supaya bersin. Tersangatla pasrah.

Lupakan hal itu...sbb aku tau mana bole d'elakkan.
So mlm nih planning mau layan DVD, DVD yang aku pinjam ngn adik aku 3 hari lepas tp smpai skrg tak tgk-tgk agi. Esok keje ptg...maka jom! Join aku!

* ni ha DVD nyer...

2 comment(s):

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ni nme nye melantak tgk DVD ok..hahaha...sian nye bersin smpai pening2 pale d buatnye..

flyz said...

tau xpe...ni sakit kepala agi tak ilang.