Wednesday, December 15, 2010

siput,blog dan terima kasih




Hampir meroyan aku malam nih! Nak tau nape? Sebab tenet lembs gilaks mcm siput pigging!sakit ati,penat ok asyik refresh je, kalau weekend aku paham la,tp nih weekdays pn sama gak!


D'sebabkan aku memahami,maka sabarlah ye aku,yela ada hari2 ko lembs AKA Lembab maka aku harus bersabar aje.Kalau tak tercampak la ko bersama lappy chumil aku nih,nasib baik otak aku masih waras sbb korang berdua nih amatla penting gak.


He..he..at least ko leh function walau agak sikit2 siput gayanya...


Then harini tamatla sudah training memenatkan tu,penat otak dan diri tambah2 ngntuk,pahamla aku bila anak murid aku sendiri mengantuk masa kelas aku tu.Hu..hu..sabor2x...


Then jugak tadi penutupnya dengan menjawab soalan yg agak payah sgt...sakit pala aku kata kau, cam ana nak lulus training nih if soalan ko payah giler,tgk rr nnti...pasrah aje sbb dh lepas pun.


Lagi satu bersyukur juga sbb lately bertambah follower aku kat sini walau tak seramai owg lain(tp sudah okla bg aku),masih bertatih lagi d'sini k,thanks sape yg add jadi follower serta berkunjung kat sini.Me kasihla sebab sudi baca cerita2 aku d'sini.Macam2 ada walau aku tau masih tak sehebat blogger2 lain. Tp kat sini gak ada diari aku,cerita aku,karya aku serta apa2 yg mampu aku tayangkan kat sini.


D'sini macam biasa aku jujur sikit kecuali aku tak dedah sgt identiti aku...tp xpe sape2 yg nak kawan tu no halnyer...leh contact aku kat sini.Sebelum nih aku dah bgtau pun nape aku tak dedah sape aku atas sbb2 tak dapat d'elakkan k.


By the way, me kasih sape yg follow kat sini,sama ada follow blog @ cerita2 aku mahupun karya2 tak seberapa aku tu.Jangan lupa bagi komen tau...aku open je menerima komen2 korang itu. Thanks!!!




*Lapar tetiba...stock maggi abih dah! Can ana nih?!




2 comment(s):

Azam Shah said...

siput pigging. LOL :D

bukankosong said...

biasala..tenet dah lembab..