Friday, December 17, 2010

B.O.S.A.N




Salam,waa...lesu giler aku,seharian dihabiskan dengan menonton Charmed season 6,pemberian seseorang dan rini baru nk tgk. Badan rasa lenguh2 ok sbb seharian duk menapak kat bilik dan mengadap Pc.



Rasa nak fresh air je,perut pun lapar.Nak makan sesuatu...snack ke? Buah ke? kek ke? Jab agi rr turun gi beli.



So rini cuti agak terisi, bolela...aku xde rr kuar duit pn,lagipun xtau nak gi mana.Member2 plak keje so takde sape nk teman.



FB dan blog seharian rini dibuka tp xde pe yang menarik pun.



Hu..hu..kadang2 aku rasa bosan lak kalau suasana cuti selalu mcm nih,may be aku perlukan kelainan.Apa2 kelainan lah...tp kelainan apa aku sendiri pun xtau.



Duk rumah baru nih rasa cam kera sumbang lak...sunyi...yala, time housemate aku keje aku cuti dan time diaowg cuti aku lak keje.Sbb tu masa byk d'habiskan kat dalam bilik aje.Aku tak bergaul sgt ngn diaowg...kadang2 rasa nk pindah je.Tp xtau ke mana.Ada sape2 nak ajak aku jadi housemate dia tak?Ha..ha...hope that miracle.Lagipun aku perlu cari rumah yang dekat ngn tempat keje aku.Hurrmmm...



Abaikan hal itu...kdg2 je terpikir.Mungkin aku bosan kot.Yup ! Sometimes...



Ok rr...nak gerak cari sst yg boleh dikuyah sebelum tidur.Yang penting esok plak kena bangun awal...malasnyer.....kenapa? Kene keje rr wei!!






2 comment(s):

Joey said...

Should I invite you to check on my flat?

I dont know.


Tapi, kalau ada orang yang boleh berbual2 kat rumah, it's much better than duduk sorang jer.

bukankosong said...

ok gak...how can i contact u?