Thursday, December 30, 2010

Congrats bebeh!!



Penghargaan buat Cik Zeeqa Ajie sbb sudi menjadi follower saya yg ke-6o .

Me kasihlah ya, then sbg penghargaan ada hadiah buat cik, nnti tuntut tau, bole email detail kat saya. keikhlasan anda d'hargai.

Salam silaturrahim & keep in touch!

Then untuk yang lain-lain gak specially cik katak manis me kasih bebanyakla sudi jalan-jalan d'sini. Jangan malu-malu,jgn bosan-bosan,jangan malas-malas dan jangan putus-putus singgah d' sini k.

Saya pun sama...akan ku jelajahi sentiasa beblog korang tu specially mana-mana yg ada dalam bloglist saya dan sudi jd follower saya. TQ very Much!!!

Oh ya, mana-mana yg singgah kalau rajin tinggalkan link(s) masing2, letak kat page tukar-tukar link(s) atau komen kat chatbox.


Ok ka?


6 comment(s):

Katak Puru said...

sama2. ni xstart class boleyh la jalan2 usha blog org. kang nnti dh busy.xthu la

bukankosong said...

oh ya ka...study rerajin tau...

Zeeqa ~ Ajie said...

aduh! terkejut sangat2 nih!
terima kasih banyak2 ye..
insyaAllah still keep in touch.
nt sy email ape2 yg patut eh. :)

bukankosong said...

orait!...to my email [ lusa_isnin@hotmail.com ]

Joey said...

wah! semakin meningkat peminat

teruskan usaha anda ya.


p/s Kadang-kadang datang :)

bukankosong said...

wei...ko pun tak terkecuali, walau sampai rini kekal misteri .. ''who r u actually? ''