Wednesday, July 25, 2012

akok





antara juadah berbaloi utk dibeli ketika berbuka

wajib ada kat bazzar Kelantan, namun kat KL tengok tmpat gak, ada yg ada dan ada yg tak de dijual

resepi istimewa keluaran pantai timur



manis letin org kelantan kata ( mmg manis )

makin mahal plak dia skrg ( rasanya dah 2 seringgit )

beberapa hari Ramadhan nih belum ketemu lagi

InsyaAllah kalau jumpa konpirm beli



btw nama dia AKOK





20 comment(s):

Zamri A. said...

mmg terbaek lah! akok kemboja pun sedap gak. yg paling power, akok pasir mas dekat sekolah lemal... superb! :)

the malay male said...

harga makanan semua naik... x nampak yg turun :-)

Joey said...

Eh. Ari tu aku ada beli benda ni kat pasar malam depan jusco tu. Saja nak try, sedap gak .

! Arjunakirana ! said...

Memang sedap tapi tak leh makan selalu sebab manisssss... :)

whitecappuccino said...

akok memang sedap tapi manih letting yg tak tahan!

adam said...

oh yeah arjunakirana dah tak tersalah comment box. Haha.

Akok tak penah makan lagi

Songkok penah pakai.

Rokok jenama dunhill.

Pungkok pula sejenis kutukan.

Ok takde kaitan antara satu sama lain.

faraherda. razalan said...

Onh jumpe akok sdp. Manis2 buah. Mmg terbaik.

=D

::FAIZ:: said...

haha komen adam...

bukankosong said...

@Zamri A. ofkos! sedap hingga menjilat jari

bukankosong said...

@the malay male alasan minyak & bahan mentah naik katanya

bukankosong said...

@Joey

yaka? smlm gi xde pun

bukankosong said...

@! Arjunakirana ! tu rr, tp time puasa nih, manis2 elok kot...tenaga tuh

bukankosong said...

@adam

ko nih, dia tak sengaja la

pungkok ang! opsss! salah guna ye? :P

bukankosong said...

@faraherda. razalan tak maula manis2 buah, kena manis2 gula melaka sedappp

bukankosong said...

@::FAIZ:: tula..hoho

bukankosong said...

@whitecappuccino sesekali xpe kot

adam said...

@bukankosong

Oi oi oi! Haha.

Joey said...

rashid. pasar malam sabtu tu lah bukan pasar ramadhan.

owh ya. since you mention this kuih, i beli skali lagi kat pasar ramadhan tadi.

ala,kali ini kat tapak pasar malam setiawangsa setiap isnin tu. tau kan? cer try tengok esok. (sambil makan akok pandan..hahaha)

bukankosong said...

@adam

muahaha

bukankosong said...

@Joey
td tak pegi, nnti tgk esok...