Monday, July 23, 2012

uncle mengamuk dekat SenQ






i m not sure the detail, tp dipahamkan uncle ni mengamuk sbb TV uncle nih rosak tp pihak SenQ tak mau bertanggungjawab


* anehnya mcm lakonan lak, sbb video diambik live, terang siarannya, mcm pakai video cam

* guard guard tu asal tak hold atau tahan uncle nih, kang lagi mudarat uncle nih pecahkan laptop atau TV flat screen yg mahal-mahal tu, tak ke nanya

* maybe uncle nih bengang gila sbb dia tertipu, sek baik tak de adegan tumbuk menumbuk, dia kira ok bg balik hset perkerja tuh dan tak mencederakan pekerja terdekat

* sila abaikan penggunaan kata kasar uncle tuh, bole mengurangkan pahala puasa ye

12 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

manusia garang merata2 tempat ~

Mohammed Faizal said...

sekarang senang je, asal x puas hati mengamuk kat Putrajaya, Proton dan yang terbaru di senq

ஜ miss klanika ஜ said...

tak puas ati je ngamuk . kita ni manusia ke fauna . kompius den

SM said...

kat blog pun ramai yang mengamuk... haha!

leakedknowledge said...

haha..ak gelak jer tgk perlakuan uncle nih..yg xleh blah org len duk buat derk jer time die hempas2 brg.. smue tkut nk masuk campur hahha

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany kalau garang bertempat xpe

bukankosong said...

@Mohammed Faizal itula, ikut nafsu tp bukan jln yg betul

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ fauna tuh...agaknya kot

bukankosong said...

@SM emo & touching kalau komen menghukum

bukankosong said...

@leakedknowledge tu rr

Jiwa Perempuan Gila said...

senQ karamunsing sabah kan ?

blog-tips-kurus said...

produk senQ kan dijamin. mungkin ade salah faham tu... :)