Sunday, July 15, 2012

susu anak


sejak keje retail 

fenomena kat atas nih dah bese dah aku lalui, walau aku masih lum kahwin & punyai anak tp paham sgt situasi si bapa bapa nih

lainla kalau bapanya tu HOUSEHUSBAND sepenuh masa rite, mmg xleh tipu bab bab susu anak nih



bukan apa susu anak nih complicated, nak2 anak yg ada alahan & pemilih

kalau susu sesuai ngn dia & dia suka, tak kira la mahal atau murah maka susu tu lah yg dipilih

nak-nak enfagrow tin 1.7kg tuh, tak menggaru kepala si bapa kerana harga nya mencecah ratusan per tin



mak mak oklah selalu bergelumang, si bapa nih was2 memanjang nak beli susu yg mana satu

sbb tu lah kot si lelaki fail bab2 shopping , jimat duit byk katanya except rokok!


18 comment(s):

the malay male said...

huhuhu jgn salah beli susu pulakk

Syazwan Che Deraman said...

macma tu ek.
aku pun baru tahu baby ni memilih susu.

mahal jugak susu enfagrow tuh.
eishh.

bukankosong said...

@the malay male saya xpe, belum ada anak agi

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman sah2 belum jd bapak agi nih :P

Nizam Ijam said...

pakai yang gantung jer..haha

CintaZulaikha said...

huhuhuhu...mmg betol..

aReLaN said...

hahahaha...nanti dah kawen baru paham.

babycomel said...

tak kawin lg, jadi tau nak bagi susu apa ;)
~baby follow sini

bukankosong said...

@Nizam Ijam ofkos! tu lagi berkhasiat :P

bukankosong said...

@CintaZulaikha mak mcm ang nih mmgla tau

bukankosong said...

@aReLaN skrg pun kalau nak ambik tau bole tau

bukankosong said...

@babycomel tgk anak nnti nak susu apa

luqman zakaria said...

baby pon memilih jgk ek..hehehe

bukankosong said...

@luqman zakaria dia cerewet kalau tak kena rasa & alegic utk dia

Edy Fee said...

last2 salah bel.haha amik ko./.ayah la minum susu tu

Joey said...

susu nesvita omega plus punya kaunter kat depan tu ada lagi x?


:lol:

bukankosong said...

@Edy Fee tu rr salah susu, ayahlah minum susu tu ye

bukankosong said...

@Joey

dah abis dah..sebulan dah kat situ baru tanya?

skrg dah masuk event raya dah