Wednesday, July 18, 2012

kawan rapat


tp bila dah agak tua nih, kawan makin jauh

bukan sbb loser ke apa, tp komitment masing-masing

sesekali berjumpa berderai pecah ketawa



kedai mamak jadi mangsa

mereka lah yg paham kita since awal dulu

kdg ada certain rahsia yg kita simpan sampai rini, hanya dia je yg tau


14 comment(s):

whitecappuccino said...

kawan lama ada yg tetap mesra macam dulu tapi ada juga yg buat macam tak kenal

the malay male said...

dah lama tak jumpa,
banyak benda mahu cerita,
mamak sudah pening kepala,
semuanya asyik order air sahaja,


huhuhu

ஜ miss klanika ஜ said...

betul . sbb komitmen idup kawan rapat pn sukar nak jumpa. meet up skali skala.

Jiwa Perempuan Gila said...

hati sejuk seketika

betul la tu , bukan sbb loser ke apa , tapi komitment msng2 .

harap diberi peluang bermesra seperti dahulu kala

leakedknowledge said...

baac ni buatkan ak rindu member2 lama ak dlu...aishhh rindu time lepak2 dlu :(

adam said...

@whitecappuccino

Saya mewakili bukankosong bersetuju dengan ape yang tuan katakan. Lol. Menyibuk kat blog ang.

bukankosong said...

@whitecappuccino oh, itu hanya kawan, tp bukan kawan baik ye

bukankosong said...

@the malay male biasala, save budget, lagipun xcited jmpa mmber baik, lapar pun hilang

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ sesekali buat gathering atau berbuka sekali tu pun idea yg bernas

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan GilaInsyaAllah

bukankosong said...

@leakedknowledgennti contactla, ramai kat FB tuh

bukankosong said...

@adam

ligat ye main butang REPLY tu... :P

adam said...

@bukankosong

Ketagih baq hang

bukankosong said...

@adam

sewonok mcm bdk dapat guli :p