Friday, July 27, 2012

en hensem & cik cantik



' Kecantikan akan pudar,tapi hodoh akan kekal selamanya'

petikan kata juri animal planet..



btw cantik hodoh itu subjektif

kita tak tau penilaian org lain, walhal cantik bg kita tp tak seberapa dgn org lain

dulu owg kata gemuk itu hodoh, tp tgkla skrg mamat mamat cute kahwin ngn pompuan jelita 

atau muka tak seberapa tp kahwin ngn perempuan rebutan ramai, beauty & the beast

( harap bukan kerana wang )




zaman skrg sukar diduga

even aku dengar dekat korea, ramai buat plastik surgery sbb nak jd muka secantik dan sehensem artis

down katanya sbb muka tak lawa

namun pucuk pangkal back to akhlak gak, kalau hensem bak brad pitt pun tp perangai mengalahkan penagih dadah

out gak!



tetap yakin dgn diri sendiri, walau direject berkali-kali, kita tak tau keje tuhan,kita tak tau jodoh itu mcm mana

last aku dengar gak, ramai yg takut nak kahwin dengan mamat mamat hensem atau perempuan cantik sbb insecure

takut mereka senang berubah hati,berpatah arang dan main kayu tiga

maklumla muka ada market

bole test sana sini



btw hensem & cantik itu bonus je


18 comment(s):

Fel said...

Yang penting hati. Rupa lain cerita. :)

Asrul "iLham" Sany said...

Sy buruk tp dpt kesayangan yg muka bak retis...

Ntah apa yg die suka ky sy pun tak tau.

:-)

the malay male said...

kalau dah sayang, rupa macam mana pun tak kisahhhh

leakedknowledge said...

untung bgi sesiapa yg ada BONUS tu :P

tp aku xdak :(

Anasyg said...

brad pitt tak hensem la rash, chord overstreet hensem lagi

NUke_Rude said...

walaupun aku bersetuju dgn hujah2 ko tu.. tapi aku rasa statement yang awal2 tu memang best..


hmm.. hodoh akan kekal selamanya... hmm hmm..

Fel said...

Btw, dah tukar link. :)

SaddLone said...

cantik ke hodoh ke..tu semua anugerahNya..yang gila je xmengaku dirinya cantik then buat surgery sne sni..shitt!!

aku cntik, yeahh im noe it *sambil garu telinge*

Jiwa Perempuan Gila said...

laaa .
terima jelarh hakikat .
syukur sebab dilahirkan ke dunia
*ceeeh . ayat aku . xbleh blah :P

bukankosong said...

@Fel cakap mulut bule rr, dalam2 tuh...takle percaya

demn!

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany ceh!

bukankosong said...

@the malay male dah syg kan, suma buta

bukankosong said...

@leakedknowledge kutuk diri sendiri lak, kan td bgtau pandangan setiap owg berbeza, entah2 lepas nih awek tgk ko, terus cair

bukankosong said...

@Anasyg sape tu?

bukankosong said...

@Fel tau

bukankosong said...

@SaddLone bagus rr yakin, baru semangat nak hidup

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan Gila wasatiah dah, syukurrr

bukankosong said...

@NUke_Rude akhlak yg baik lagi kekal dan melekat kat hati sape2 pun