Monday, July 30, 2012

asam garam


ada yg kata, alasan meninggalkan dunia blog hanya kerana tiada idea

atau ketandusan isi penting untuk dibicarakan

hanya beberapa tahun shj bertahan setelah mengumpul ribuan follower atau hanya beberapa kerat

selepas itu sunyi sepi sehingga terlupa password nak bukak balik dah



aku harap, aku tak mcm tu, harap sehingga ke hari tua, aku bangga dengan diari buatan maya ini

sekurangnya ada hasil untuk dikenang

walhal kalau bukak balik cerita lama

boleh buat aku sengeh sorang2, belum sebut tang gaya menulis

semua nak dikalerkan, difontkan atau tulisan menggunakan stail mcm-mcm



malu plak tengok, gedik sungguh ketika itu dengan dunia bloging nih

semua nak diluah rasa, dari A-Z sehingga pekung sendiri terselah

lepas tu bila ada yg rapat terbaca, mulala emo atau delete atau beralih ke link baru

atau mati mcm itu je



biasala, asam garam dunia bloging



12 comment(s):

Anasyg said...

same goes here

adam said...

ang memang bunga-bunga time entri lama-lama dulu.

hahaha

|| amira || said...

erk :| macam terasa . hohoho

eszyamin said...

pelik la,,aku rasa aku da follow kau tp x penah kuar kt dashbod aku entri2 latest kau..aku da folow balik, huhu..thanx selama ni komen2...


betul la..ramai blogger cm saje cri alasan nk tutop blog..sedih..kdg bila kita dh bekawan kt dunia maya melalui blog ni sedikit sbnyk idup kita terisi..walaupon xde la bagus mana bersosial cmni kn..tp mmg seronok la..

nizamsani said...

teruskan.

faraherda. razalan said...

Ye ke? Gua pun dah tandus idea ni bro. Tolong hulurkan sebarang dua inspirasi?

bukankosong said...

@Anasyg yup!

ketagih berbloging ada rrr

bukankosong said...

@adam 2x5 je adam wei...ceh! hoho

bukankosong said...

@|| amira || kih kih

bukankosong said...

@eszyamin oh ya ka..btw thnks

aku pun tak tau napa

bukankosong said...

@nizamsani teruskan perjuangan

bukankosong said...

@faraherda. razalan 2x5 dah nih kadang2..