Wednesday, July 18, 2012

foursquare


pernah dgr pasal application FOURSQUARE? ( malas nak letak gambar, google sendiri utk yg tak tau)

sape pakai smartphone ligatla check in situ sini, saje nak hilite dia dapat smpai tempat tu, sedangkan aku belum lagi (sedikit jeles)

ada juga gatal2 nk check in masuk keje pun ada, tu pun nak bagitau!

inilah kecangihan zaman kini, mcm lelong besar plak nak bagitau diri tu kat ner



aku nih on je foursquare tu kat phone, sekejab sekejab message masuk bgtau follower aku tu check in kat ner

sekali dua ok rr, dari tak tau dah tau ko melepak kat ner

tp lama2 rimas plak, cam artis plak mereka-mereka nih, lain la datuk CT kan, nak gak aku usha



alih-alih off je, sms dari kesayangan tak plak masuk, mencik!  (opsss!)

namun terpikir seketika aku, cam ana la kalau ada stalker yg ada niat nak jadi pembunuh bersiri tu pakai juga application nih dan add mana-mana mangsa dia

tak ke bala tu?

glupp!


14 comment(s):

frimmpong said...

foursquare tu apa?kura kura?

Ri said...

foursquare = empatsegiempat =_=

Encik Zaharin said...

zaman skang... tiada rahsia antara kita,semua nak share,yg x sepatutnya pun klo bleh nak gebang 1 dunia..

Fel said...

Saya tak berminat dengan Foursquare. Kih kih.

adam said...

@frimmpong

sudah diterangkan oleh encik Ri

Jiwa Perempuan Gila said...

senang la kerja para2 stalker itu .

Asrul "iLham" Sany said...

rahsia kat laman sosial takpe, jgn 'berahsia' ngan kesayangan sudehhh... tu namanya tak 'percaya'... :D

bukankosong said...

@frimmpong a ah, kura2 atuk ko :P

bukankosong said...

@Ri waa! pandaiiii

bukankosong said...

@Encik Zaharin tulah, mereka tu kurang perhatian kot

bukankosong said...

@Fel ya ka? hoho

bukankosong said...

@adam tiruuuu

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan Gila tau xpe, dapat then terus KO

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany benar benar...hoho