Saturday, July 21, 2012

bengang


sek baik bulan puasa

dan mengenangkan ko tu binatang xde otak aku maafkan



ni marah nape?

yelah, bengang aku ngn anak hamster nih

dahla dari 7ekor dah tinggal 5ekor, 2 ekor menggedik nak kuar sangkar dan 2 ekor lagi dah selamat hilang entah mana ( disambar helang kot? smpai skrg tak jumpa-jumpa )

fyi, umah aku nih ada 2 ekor kucing, tak ke mampus kalau ko tu dimakan? kecik menyelerakan untuk kucing2 kampung tau tak?! (marah giler aku nih,ngn anak hamster pun nak bergaduh)



sek baik 2 ekor nih kucing bandar je, tak reti istilah makan tikus @ hamster malang, tau makan whiskas/ smartheart je

kalau tak selamat la 2 ekor anak hamster yg degil itu

cam haram je mereka nih, dah rr kuar time kul 2 atau 3 pagi

bising memekak je sbb defend diri 'mngecik' dari dikacau kucing 2 ekor tu bila berjaya melolos diri kuar  dari sangkar, ganggu kaco aku tidur je!

sedap plak kucing aku 2 ekor tu buat ko mcm 'toys', padan ngn muka!


xde penyakit cari penyakit!

dah tau luar sangkar bahaya lebih, xde makanan dan air utk dikenyangkan, gigih jugak panjat sangkar nak kuar

kalau mampos nnti menyusahkan!

aku maafkan je sbb ko tu haiwan

huh!



nak kuar je keje ko ye 'Fatimah' ! mentang kecik muat keluar sangkar, menyusahkan owg je! taula curious kat dunia luar,muahaha

24 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

Fatimah nak jadi bohsia hahaha

Cik Rongoks said...

fatimah boring dok dalam tu je. dia nk kuar jalan2 . hihi

Ca Cik Duyung said...

oh fatimahhhhhh...gadis ayu~ ops! ♪♫

dia nak try menikmati kedinginan luar sangkar di subuh2 hari..hehe...

Jiwa Perempuan Gila said...

wahhh . classs kau timah ..

ஜ miss klanika ஜ said...

kucing tu tgkap anak hamster tu buat sahur gamaknyye pg td :3

haidan said...

hahah! ape la kau ni pose pose pun nak marah natang, bedose tawwww hahah!

Joe_Hans said...

Hahahah..sabar jerla, selamat berpuasa...

Asyiqin Haulisah said...

sabar nama pun binatang weh. mmg mengajar erti kesabaran kenzz.

Edy Fee said...

sumbut mulut duiorang ngan bantal bg senyap.hehe

jemput join give away edy
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

Cik Laure Weng said...

jalan2 sini..
comel hamster tu nak..

whitecappuccino said...

dorang pun nak tengok dunia luar tu..

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sanytulah, menyusahkan owg je

bukankosong said...

@Cik Rongokshuh! jalan2 la sgt, kang kena mkn padan muka! :P

bukankosong said...

@Ca Cik Duyungxyahla, ko tu haiwan, nnti kena ngap baru tau

hoho

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan Gilakonon vouge rr :P

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜagaknya kot

bukankosong said...

@haidantu rr, mnguji kesabaran je

bukankosong said...

@Joe_Hansslmat berpuasa Joe

bukankosong said...

@Asyiqin Haulisahtu rr, sgt sgt redha

bukankosong said...

@Cik Laure Wengambik lar fatimah tuh,mnyusahkan jeeeee

bukankosong said...

@whitecappuccinotgk lerrr, tgkla akibatnya nnti

bukankosong said...

@Edy Feekalaula muat ye

Fel said...

Fatimah ya nama dia? Haha. Comel.

bukankosong said...

ye Fel...so Melayu, bangga!