Saturday, August 13, 2011

annually planning




Hidup mmg sunyi tanpa rakan-rakan, kalau tanpa pasangan mmg tak payah cakap rr.

Bila tiba bulan puasa atau raya, annually event mcm nih tetap kena buat, sesekali hang out ngn member yg jauh2 aka member baik mmg syokkk. Kira terlepas rindu.Komitment keje masing-masing membataskan kami nak jumpa selalu, so mmg kena buat.

Lagipun bulan 12 nanti kami planning melancong ke Sabah (Sabah je la), dalam team group yg sama, satu kepala,satu jiwa,satu perangai aka manusia gila gila.

Dalam group kami tinggal 3 owg je yg tak kahwin(termasuk aku), yg lain suma dah selamat.Totally different lah mereka masa belum berpasangan dan sudah berpasangan.Masa byk fokus tang keluarga je.Xdenya bole karoaks,tgk wyg atau jimba2 macam dulu lagi.

Tanggungjawab is tanggungjawab.Agaknya aku bila tiba masanya nnti, mcm tu lah ye!

8 comment(s):

Saiazuan said...

dah lama x gather mcm ni

bukankosong said...

kan? sewonok sgttt

Siti Arfah said...

Baca entri ni jd rindu lak kt kawan2. T_T

Nizam Ijam said...

wah..ramai2 nie..best..hehe

Bigdaddyz said...

wah kering terus sup steamboat...hehe

Hishyamuddin said...

bestnya gath ramai2 camni..

*semoga cepat2 ketemu pasangan.. :-)

bukankosong said...

siti arfah: yup,memang rindu ngn mereka tadi.Terlepas rindu bila dapat jumpa.

Nizam: tu la, tp sekejab je.Weekend je leh jumpa.Masing2 keje tempat jauh.

Bigdaddyz: masing2 selera besar.

bukankosong said...

hishyamuddin: InsyaAllah...doakan kami ye