Wednesday, August 24, 2011

at least dan 44 kali


Ada owg kata at least la ko buat dari tak buat langsung,


sikit sikit lama lama jd bukit,


dan sesuatu menda yang dilakukan secara istiqamah atau lebih dr 44 kali akan jadi tabiat.


Maksudnya kat sini sesusah mana pun engkau jika kau berusaha,at least mencuba dan berterusan melakukan maka kamu akan menempa kejayaan.


*jgn lupa tawakal dan doa juga!


btw..aku dah post entry kat blog nih lebih dari 44 kali, maka?


6 comment(s):

CintaZulaikha said...

semangatnya...bertujuan ke post spi 44x nih..hehe

Ri said...

hmm.. lepas ni kalau terlepas post entry tanpa alasan yang munasabah mahupun munasarawak.. siap!!! hehehe...

Ri said...

oh, dah email my address kat your hotmail? betul ke email tu? len macam jer..

Fitrihadi said...

usaha lif kejayaan :)

Asrul "iLham" Sany said...

yg penting keje aku tak siap2 agi...T_T

bukankosong said...

Ika: bukanla...campur2 entry sblm nih dan lebih 44

Ri: tq, nnti aku gi beraya umah ko.Tul je email aku tu.Unik sikit, ha..ha..

Fitri: a ah, nnti smpai gak ke puncak

asrul: dh masuk mood cuti raya ye