Monday, August 15, 2011

Tips elak kena ragut






Kaum-kaum hawa yg kat luar sana,yang tak mampu,yang lemah dan yg tak reti karate tu tp ada suami atau pakwe.Maka tips nih berguna masa kuar gi jalan-jalan.


Area-area yg crowded,area terbuka tp sunyi.Mmg memungkinkan kes meragut berleluasa...peragut nih tak pakai kereta,tp mereka pakai kaki atau moto je.Sbb laju nak lepaskan diri katanya selepas meragut.Jika mereka pakai kereta jugak mmg bodoh!(nak2 jalan KL yg penuh Jem).


Untuk mengelakkan jadi mangsa peragut, better bagi abang-abang aje pegang. Mereka walaupun tough tp tetap gentleman,ringan tulang nak tulun kaum2 wanita.Walau jua mereka tau akan hilang macho bila memegang beg tangan wanita especially bila beg tu berwarna pink atau byk bentuk heart kat beg nyer.


Peragut sgt bodoh kalau masih lagi cuba meragut, especially bila si pakwa berperut saiz triple XL atau mempunyai kudrat giant.


Tips ini sgt berguna dan bijak! Tp lagi bijak kalau tak bawak handbag langsung...


7 comment(s):

Sang Pemerhati said...

tp kang tak bawak hand bag nak letak kat mana ? hehehe

H.J said...

peragut tengah baca entry ni..haha

CintaZulaikha said...

hahhahha, bg aweks boleylah, kalau dah mak org, jarang skali lah laki nak tolong bwa beg..huhu

bukankosong said...

sang pemerhati:bg kat pakwe,biar dia bwk gak

H.J: ohhh...sesuai,jgn bwk kereta k! :p

Ika:pengalaman ke? pulak dah :P

Asrul "iLham" Sany said...

yg penting beg Birkin i kaler pink hahahahahhaa

bukankosong said...

asrul: ko xpe...selamat,xde owg nak ragut ko! :p

yuszeanayunus said...

sgt tak suke tgk lelai bwk hang bang girl...eee geli...huhhu