Wednesday, August 17, 2011

Perihal tentang CINTA yg DIREJECT





''Aku suka dan mula syg ko,tp ditolak mentah-mentah''.



I mean kat sini CINTA KO TELAH DITOLAK sbb mungkin dia tak suka ko, dia belum bersedia, ko bukan taste dia atau dia sekadar ingin berkawan ngn ko.

Lumrah kat dunia nih,semua owg pernah merasa dan akan merasa hakikat ini.Pahitnya merana la jab tp lama-lama okla, ubat dia adalah hindari owg tu atau wat bodo je jika cinta ko tu ditolak.


Bab syg-syg nih subjektif, tambah-tambah CINTA nih mana bole paksa-paksa.


Even kita sendiri pun bole tau kalau owg tu tolak cinta kita sblm dia cakap pun. Sblm nak mulakan xpdc menekal nekal tu, sila-silalah bersedia utk DIREJECT! Get ready ngn perasaan kebal ko.Kalau tidak KEMALUAN lah ko sorang-sorang.Sedihla ko sorang-sorang dan menangis,meranalah ko sorang-sorang.


Peribahasa mengiringi ''Hidung tak mancung,pipi tersorong-sorong''.

Tp lainla kalau ko tu Hensem/Cantik,Femes,Kaya dan Berpangkat. InsyaAllah kebarangkalian utk dpt good news tu agak tinggi.


7 comment(s):

Ri said...

ohoo.. ini sudah banyak kali rasa :P

bukankosong said...

samala kiter : (

CintaZulaikha said...

akak pnh reject sorg budk nih, sb dy slow motion sgt..pastu guna kengkawan sbg org tgh, cam tak ikhlas ja..pe lagi, babai r...jahat ke akak??

delarocha said...

'before i fall in love, i'm preparing to leave her' - robbie william

Far8 budak baik said...

aku tak pernah lagi kene reject..
penah lah awal2 tu..sebab aku
gelojoj sgt..eh ayat cam keling..
hahaha..tapi last2 dapat jugak..
hehe..kene bersedia lahh kn..
stylahh ayat kau

Joey said...

takutttt.. sebab tu x pernah mulakan dulu.

Sebab bila kena reject, mesti sangka ada apa2 yang kurang pada diri.

bukankosong said...

ika:so sbb tak ikhlas maka reject aje..he..he..

delarocha: huh?! setuju..

Far8: ha..ha..xpe akhirnya dapat gak

Joey: oh,pasrahhh