Wednesday, August 17, 2011

Cinta 247






Oh my!

Copycat gilaks, dengan step tarian goyah sana sini,lirik lagu yg entah apa-apa,yg penting ada Isnin,Selasa,Rabu,Khamis,Jumaat...

Celups! Btw...dari sudut positif effort korang dihargai.Cuma lama manala mereka boleh tahan kat Malaysia nih, bila tiba masanya akan ada kuar sola nanti.Takpun mati terus.

Conclusion; aku hampir kelar leher sendiri lepas tgk this VC td. Sgt takleh terima!

13 comment(s):

Sang Pemerhati said...

erk...laki-laki perasan...bajet korea r ni ? ingt nak jd cam SuJu lar ni...(puasa2..takleh komen bnyk2)hehehehe

bukankosong said...

sang pemerhati: pasrah aje dgn mereka..

Ri said...

boria moden?
eh, takde nasihat.
bukan boria la ek?

bukankosong said...

Ri: nasihat tang cinta je, tp jerk!

Asrul "iLham" Sany said...

oh dah lama aku carik sape nyanyi lagu ni...

ngah carik lagu pengganti untuk plis2... muahahhaa

suke lagu2 separa cerdik ni :D

CintaZulaikha said...

kahkahkahkahkah...tak terkata dek non~~

bukankosong said...

asrul: jerk ok! tak perlu nak dilayan

ika: aku tumpang sekaki gelak!

Joey said...

LoL.

p/s Heran betul aku. Begitu banyak orang kutuk pun dorang masih nak teruskan jugak? Memang muka tebal neh...HIHIHIHI

bukankosong said...

Joey: mereka suka jual muka je .Hu..hu..

Cikgu Jack said...

ada 12 org, lagu 4minit...sorg menyayi 10 saat ja kot...juai muka apa cmtu, muka tak bleh blah...nmpk sgt ke'gay'an n ke'nyah'an diorg...menari pun ada unsur mau xmau n lemah gemalai...

bukankosong said...

kreil:geng ko la tu kreil...ha..ha..

Flower Mega said...

yg pompuan2 tu cam x betul je...lelaki melayu "pan asian" minat...kalu artis Korea asli xpe gak...haiyyyaaaa..geli ma tgk video ni....

bukankosong said...

flower mega: aku lagi geli,rasa nak kelar leher je