Tuesday, August 9, 2011

back to old


Aku nengok skrg everythng mcm back to old je, especially bila tang fesyen.


Ko tengokla h,set mula kembali ke era saiz besar-besar,mcm dulu2 tu, dulu kemain agi makin kecik,compact dan canggih.Namun besar-besar skrg pun ada makna,touch skrin,canggih manggih...dah ada nak sama besar netbook dah.Baling anjing mmg InsyaAllah meninggal.


Masa kat Jusco plak,aku nengok baju2 raya pun sama dah mula kembali ke fesyen lama-lama,ala saloma stail...


Terkezut eden, nampak gaya ada owg dh ketandusan idea kot.Namun bijak explotasi keadaan dgn ubah yg lama tu jadi yg baru tp ikut era zaman yg berubah nih.Kira bijak rr..

7 comment(s):

achik ezam said...

sejarah mungkin berulang.

krole said...

huhuhu tol bro...tngok pemakaian bebudak skngni pun dah mcm zaman 70-an je~tp kalo tngok mantop jgk bro~layanz je la

Asrul "iLham" Sany said...

aku pun suka 'barang tua'...

late 30-late 40...

seksi sgt

;-)p

::FAIZ FARISH:: said...

stuju... dulu hp smkin kecik, aku pun tak nak ketingalan, beli Nokia 8310 paling kecik masa tu n cangih....skang kembali hp besar

Far8 budak baik said...

hahahah tu ar..
nnti baju2 zaman tarzen pakaii
pun nnti org amik jadi fesyen
hahahaha seyes kelaka..haha

bukankosong said...

ezam: yup! sejarah dan kenangan

asrul: dah tau pun taste ko.Ha..ha..

krole: kiter layanz je :p

bukankosong said...

Faiz: yg penting canggih n byk membantu walaupun besar

far8: seksi tu, kang bertambah plak kes rogol nnti.ha..ha...