Friday, August 12, 2011

diri xclusif


Cam ana nak buat diri rasa xclusif?


I mean kalau xde dia kat tempat tu atau event tu mesti tak syokkk.


Tips tuk ko: Apy go lucky,tak emo, mampu balas kutukan, open minded,bijak, hensem,cantik,kaki gosip dan lalang.


Ha..ha...actually peramah pun dah cukup!

6 comment(s):

Joey said...

eksklusif apa kah?

bukankosong said...

means kawan2 menyenangi kita la en Joey..

Sang Pemerhati said...

tambah lagi..tambah lagi..sengal,otak miring,muka blurr(masa kena kutuk)..hehhehehe..

bukankosong said...

sang pemerhati: yg nih bonus :p

Joey said...

owh.I get it. I want it too juga.lol

bukankosong said...

Joey: semua owg pun nak mcm tu,diterima di kalangan rakan2,jika mereka tak mau kwn gak.Kita cari je kwn lain :p