Monday, August 8, 2011

BW

Selepas ketiadaan GENGBLOGGER.COM yg ura2 kena hack tu,aku susah nak lawat blog owg lain aka BW la

So aku guna kaedah budak2, iaitu baca entry dari link bloglist Blogger(s) yg aku kumpul tu,untuk blog yg update entry je ye,then nengok sape yg komen entry mereka tu,then kalau aku rasa nak klick empunyer nama/link yg komen entry tu,maka aku senang hati akan melawat blog dia.

Lalu baca,komen,tgk blog,kalau baik n cun, aku simpan dalam bloglist Blogger(s) aku plak. Siap!



*Tp leceh sikit...

10 comment(s):

nizamsani said...

aku guna link ini.

http://www.blogger.com/profile-find.g?t=l&loc0=MY

Joey said...

lol. nasib baik aku ada dalam list.

p/s aku malas blogwalking. Aku cuma pegi mana2 yang aku ingat dalam browser tab aku jer...hiks.

skali-skala ada juga. hiks

Saiazuan said...

slh satu cra kllu blogwalking, lawat blog2 mbr2 yg komen blog aku, then tglkn trace, tgk top comment kt blog dia, lawat lak.. penat gk r cara aku

CintaZulaikha said...

tak paham tujuan BW tuh..

StingRay said...

"Lalu baca,komen,tgk blog,kalau baik n cun, aku simpan dalam bloglist Blogger(s) aku plak. Siap!"


haha..gaya macam jalan-jalan kutip buah letak dalam raga di dusun.

Asrul "iLham" Sany said...

aku BW kekawan je... :D

bukankosong said...

Nizamsani: thnks...berguna beb! :p

Joey: mmg rr..ko kan kwn aku,walau xpenah jumpa ko

saiazuan: good idea, boleh tiru kaedah ko

bukankosong said...

Ika: tujuan adalah utk tmbah kawan la

stingray: asal buah dah ranum xpe,sedappp

asrul: bole aje,up 2 you

amry said...

cara budak2???terasa aku weiiii..sob sob sob.... :(
sekarang aku g ke bog yang komen bog aku jer..sekali sekala aku g tengok boglist aku..hm...memang cara budak2 kan...miaw miaw miaw

bukankosong said...

amry: ha..ha..masalahnya aku pun wat kaedah tu gak :P