Tuesday, August 23, 2011

: P



Lagu raya dah mula berkumandang sana sini

aku xcited c,kit je, but raya is raya, ari kemenangan buat aku. Tahun nih raya aku keje lagi,maknanya raya kat KL lagi. Ada sedikit kelainan kali nih,sbb ia merupakan a few steps untuk aku melangkah ke fasa yg lagi besar.


Apa itu? Biarlah rahsia ( Ct nyanyikan utk aku )



Apa2 hal pun, idup kena sentiasa heppy, yg sedih2 buang tepi.Aku mau awet muda jah, no keretuan, no kertu dan no rekah2...



Salam puasa,salam Aidilfitri yg bakal tiba dan salam kemerdekaan.


15 comment(s):

CintaZulaikha said...

salam lebaran juga buat BK..ada hikmahnya tuh sb tak dpt balik raya..bersabar je la yer..

Faaein Talip Roy said...

Selamat hari raya.. selamat bertugas di hari raya.. hehehe.. =]

bukankosong said...

geng! tak ralat pun keje raya, dah biasa.He..he..

Joey said...

wah... bakal naik la pas ni...hihihi

p/s eh, aku baru perasan. manager kat jusco dah tukar ek. Dulu bertudung, skarang yang free hair kan?

bukankosong said...

Joey:a ah, new store manager.Ko nih bila nak lepak?Sumbung gilaks :p

Joey said...

Alaaaa...aku tengah miskin sekarang. Sampai nak beli baju melayu pun x lepas. Hihihi

bukankosong said...

pakcik, aku jumpa ko nak mintak duit ke? belanja mkn tu no hal la..aku bole belanja je..

aduiyaiii...ble plak pk mcm tu

BB.B.Com said...

belanja aku jugak hehehe

bukankosong said...

BB.B.com: ang pun sama, jalan2 jum!

::FAIZ FARISH:: said...

aku tak penah lg keje masa hari raya. hehe

encikReza said...

triple kannnnn
tu yg rela keja time raya!

Joey said...

erk. mesti ko tak baca entri aku pasal kemelesetan ekonomi kan?

bukankosong said...

faiz: aku dh biasa...xpe...lagipun pahtu cuti direct seminggu

Reza: mana ada triple, dapat elaun je

Joey: jumpa lepak2 je, nnti aku belanja ko mkn.Hu..hu..

Ri said...

bro, klu ada kat KL jemput dtg raya umah ri!
siyes ni ;)
if u say yes, i'll email u my address

bukankosong said...

Ri: thanks beb...InsyaAllah sy dtg, email rr address