Thursday, August 25, 2011

update sekilas


Aku sleepy,

Tak mo komen nape aku sleepy, ha..ha..

Arini kena gi kat tmpat keje walau cuti utk settle dan check apa yg patut dicheck, malam nih ada event berbuka dan bacaan doa kesyukuran kat tmpat keje aku. Moga berjalan lancar plus dapat makan nasi dagang free, my feveret.

Itu aje nk bgtau...



* Sedikit pesanan tuk semua...just have fun k! petua awet muda

11 comment(s):

::FAIZ FARISH:: said...

mood raya ko dah dtg la tu hehe

Joey said...

wah. pagi2 lagi dah ada kat lrt ..

Hantar sapa tu bang?

Hiks :)

bukankosong said...

Faiz: mood raya aku sederhana je thn nih

Joey: lol,ada kat situ ke? bukan nak tegur

Joey said...

hahahaha.. ko tau ker yang mana aku...

yang penting nombor motor ko B**17** kaaannn..hahaha

bukankosong said...

Yala mr J..

sumbung! :p

Ri said...

wahh.. dikenali ramai rupanye

CintaZulaikha said...

bila nak balik raya nih? hiks

Asrul "iLham" Sany said...

fulamak, lu fofuler...

;-)p

bukankosong said...

Ri & Asrul: sorang je yg kenal tu, mamat tu saje main tarik tali.Aku jumpa dia nnti,aku tarik telinga lak

Ika: kena kejela, btw baru tau dari asrul, cinta zulaIka nama anak ko upanyer.

Joey said...

fofulat dia ni beb... sampai x menang tangan layan pelanggan kat Jusco.

Lagipun follower dia 200++ okay, I cuma beberapa sahaja. Larikkkkkkkk

Joey said...

sorry bukan fofulat...tapi fofular..grammar mistake plak