Saturday, August 27, 2011

Kad raya xde


A few entry para bloggers ada sebut pasal kad raya.Lama dah tang kad raya ni aku tak ambik port, yg manual ke?yang digital ke? semua biasa2 je.


Paling cikai dekat-dekat nak raya antar sms je, tu pun jem sbb line bz gilaks.


Aku tak femes mana pun nak ada owg antar kad raya nih, masa kecik kecik dulu pun biasa je. Masa tu nak beli pun tak mampu.Hari tu dapat pun kad raya free dari a few company.


Kat FB pun adala c,kit kot owg bagi dan tag.Biasa2 je...aku tak layan sgt.Tp hargai gak...


Kad-kad raya suma nih sbg medium mintak maaf dan tanda eratkan silaturrahim. Lawa-lawa belaka. Tp yg kad betul kad tu (manual tu), nikmat dia lagi terasa. Actually masih byk owg jual agi.


Macam birthday kad gak kot.


4 comment(s):

Saiazuan said...

best klu dpt kad raya ni... tp rmi anta sms rya je.. ala kad raya digital pn best what.. aku wat kad raya digital :D

W. Hidney said...

selamat hari raya. maaf zahir batin ya

Asrul "iLham" Sany said...

aku suke digital gak...murah, sonang n seksi hahhaha

;D

bukankosong said...

saiazuan: nak yg senang je, yg penting tanda mereka dihargai

Hidney: selamat hari raya gak,maaf zahir batin la kiter

Asrul: hu..hu..tu mmg ko,aku tau.Btw hati2 balik kg malam nih.