Friday, August 26, 2011

Bila TERLANJUR CINTA tp akhirnya sekadar KISAH HATI je


Aku ikut hati malas je nak update entry hari ni, mood asyik swing swing je.Tu la sape suruh ko ikut perasaan sgt, ikut hati sgt, kang terjerat sekejab (marah kat diri sendiri).


Adala a few menda yg telah berlaku, yang jenis tak best sikit. Bukan selalu dtg pun, tp sekali menerjah meroyan gak! Aku nak lupa dah pun, nak tanam jauh-jauh, simpan sikit aje buat kenangan.


Actually, kalau dah terlanjur syg nih bahaya gak. Bole effect mcm-mcm, cthnya macam member aku nih, dah bertunang tp bila akrab ngn sahabat TTM(teman tp mesra) dia tu mulala terlanjur syg,asyik nak berkepit je.Dah jadi lagu Rossa & Pasha dah,TERLANJUR CINTA.


Nak marah pun, nnti dikata bz body plak, hanya TTM je katanya,masing-masing menafikan tp sebatu dah bole hidup 2 ekor cipan nih ada sesuatu. Actually bahaya bila rapat sgt nih kalau disertakan ngn perasaan sekali mmg menakutkan.


Baik korang hati-hati.Walau menda nih subjektif, luar kawalan atau mainan perasaan, tp bila melibatkan tang hati ia akan jadi complicated.So kalau bule elak,elak jela...anggapla ko dah jadi mcm lagu KISAH HATI -Alyah tu.


Dah takde jodohkan? Nak wat can ana...telan jela bulat-bulat. Esok2 adalah bahagian tu untuk ko kan.Sabar jela...jodoh pertemuan di tangan tuhan.

2 comment(s):

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

TTM kadang mmg menjerat diri sendiri.. tapi bila solo 2 2 , ok je.. hehehe

bukankosong said...

solo dua2 xpe, kira ok la nak bercintan