Sunday, August 12, 2012

ada certain part



ada certain part aku rasa sangat bosan sbb buat rutin yg sama

ada certain part aku rasa sangat bangga sbb aku punyai ia

ada certain part aku ngeluh aje sbb mcm tu aje jadiannya ye

ada certain part aku redha aje sbb itu je la rezeki yg aku terima



tp penutupnya, aku menerima pemberian dengan syukur sbb tanpa itu semua hidup ku jua tetap tak bermakna



* tengah risau tiket balik kampung selepas raya tak beli lagi ni...hurmmm



9 comment(s):

dilladoodledat said...

ni mesti pasal kerja kn kn

hehe

and oh about komenting form pop up
cmni bru tau kenapa aku punya takbley wat pop up .
beriye nk wat pop up . kau da bgtau bru ku tahu hehehe
pop up mcm ni is nicer act .. sng nk bw ke sana sini n boleh refresh komen form cmtu jeahh..

Asrul "iLham" Sany said...

Ok FINE!

the malay male said...

cepat2 beli tiket bro... nak dekat abis dengarnya.

Ri said...

oit! oit! bile nk tukar header baru =_=
untung dia ada org buatkan header

bukankosong said...

@dilladoodledat pasal semua menda actually

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany fine fine fine! kah kah kah

bukankosong said...

@the malay male tulah, xde tiket, tak balik la raya nnti

bukankosong said...

@Ri dah tukar dah...me kasih encik yg bagi tu

Fel said...

Lebih baik ada dari tiada kan? Bersabar je lah dengan hidup ni. :)