Sunday, August 26, 2012

balik kerja



pejam celik pejam celik, dah nak habis cuti dah

esok dah start keje balik, sama mcm org lain atau mungkin kengkorang dah start keje pun



lama berehat sangat best, apatah lagi tahap bermalasan tersangatla heaven

buat sesuka hati & tak perlu pikir akan hal kerja yg kadang membebankan



tp bila lama cuti sangat, rindu plak nak masuk keje

ni lah hakikat hidup, untuk anak-anak perantau macam kami sehinggalah masing2 pencen kot

sewonok itu ada tp terkadang kalau lama sangat dengan menda/ rutin yg sama , macam ni lah

mendung je rasa



pepun hidup kena proceed

just terjah hari-hari dengan syukur & kegembiraan itu sudah memadai


13 comment(s):

the malay male said...

liatnya nak mula kerja... huhu

kainbatiksaya said...

Selamat bekerja ;)

Ri said...

rindu nk keja???
wa salute sama lu!

farhana said...

samalah. Bila dah cuti lama, rindu nak balik office. Dah masuk office, tertunggu2 waktu cuti.
Selamat bekerja esok! =)

crescent said...

selamat kembali bekerja!!!
siang atau malam...
tidak dihiraukan...
haha...lagu tema berkumandang lak...

CintaZulaikha said...

selamat menunaikan kerja..hehhe

bukankosong said...

@the malay male cam tanah liat

bukankosong said...

@kainbatiksaya hoho, me kasih

bukankosong said...

@Ri haha, gua cakap je lebihhh

bukankosong said...

@farhana asam garam hidup...gitulahhh

bukankosong said...

@crescent org Jusco sejati tuh

bukankosong said...

@CintaZulaikha baik! me kasih

Fel said...

Memang begitu selalunya. Memang begitu. Hehe.