Sunday, August 12, 2012

encik blogger baik bagi kita header



Alhamdulillah bulan bulan puasa nih

ada gak rezeki ye?



memandangkan gua mmg tak reti nak buat header, kalau ada pun sebelum ni memang memalukan

entah mcm mana ada  encik blogger baik  offer kita dan bagi kita header baru

ni gara-gara komen entry beliau pasal header hari tu



sblm nih cik dilla bagi kita drawing chumil kucing, yg kat bawah tu

bawah ARKIB bukankosong tu

baik baik sungguh mereka, free plak tuh, tak mampu nak membalas jasa kalian



oh ya sila tengok kat atas

ok tak? gila superb! aku kalau buat nanti InsyaAllah hancur, maka bagi kat si berpengalaman buat



sambil sambil itu pergila jugak jenguk blog beliau, blog beliau lagi super bersih & simple dari blog aku

entry beliau banyak dari jenis berkias & bersifat personal

sekali agi me kasih daun keladi  encik blogger baik



22 comment(s):

leakedknowledge said...

dilla si encik blogger? bukan encik la tapi cik blogger..haha. apapon wow not bad laa...ngam dengan design blog ko..smart juga skli pandang :P

bukankosong said...

@leakedknowledge encik blogger yg bagi kita header, cik dilla yg bagi kita drawing...ni mesti kes tak baca entry smpai habis...hoho

leakedknowledge said...

erk ak baca smpai habis kot..cuma hang yg xlink kn nama encik blogger tu so ak konfius dgn cik dilla tu. so ak igt cik dilla tu encik blogger. :P

jadinya,'encik blogger baik' tu nama blogger tersebut?

Clumsy Boy said...

harap ko suka. simple je bro. hehe

Ri said...

it's great header!
usually, less is more

Anasyg said...

psst: smart - nak satu boleh rash? hik. untunglah ada org bg header... (^^,)

Fel said...

Suka perkataan "KOSONG" itu. Nice one!

the malay male said...

header sgt cool

aimi said...

jeles2.... =)

smart2

W. Hidney said...

nak jugak *teleng2 kepala manja*

lelakisemalam said...

kool....

bukankosong said...

@leakedknowledge a ah...lama dah link td, boleh tekan

hoho, sorry buat cik adik terkonfius

bukankosong said...

@Clumsy Boy mestila suka..thnk u buddy

bukankosong said...

@Ri tul tu Ri

bukankosong said...

@Anasyg sy manala reti buat...hoho

bukankosong said...

@Fel yup,samala kiter

bukankosong said...

@the malay male me kasih, beliau mmg pandai

bukankosong said...

@aimi hoho, thnks aimi, on behalf beliau

bukankosong said...

@W. Hidney hoho

bukankosong said...

@lelakisemalam hehe, kool laaa

crescent said...

kalo kat kosong tue letak muka najwa latif lagi cool...hahaha...

btw header tue cun...good job tuan yg buat tue...

Anasyg said...

@bukankosong sbb tu nak minta si pembuat header tu buatkan utk anas satu - lalala...