Sunday, August 5, 2012

jantung nak terkeluar


aduii

bab bab berdebar nih aku tak leh nak tanggung, nak nak yang melibatkan maruah bangsa & negara

sbb tu aku off tv, tak mau tgk, nnti kan layan, jantung aku tak reti-reti nak stop pam darah

maklumla beliau harapan negara untuk menang emas

jiran sebelah umah aku nih kecoh giler dengan sorakkan, pysco giler dengar



namun syg seribu kali syg

masih lagi tak memihak pada kita,Malaysia

walau perak dalam tangan, tp manisnya emas siapa yg tahu ( B&R free ok! )



aku mcm ni lah, no way layan TV kalau bab bab game

nak nak yg close ngn aku

even kelantan lawan bola aku pun tak sanggup nak nengok

just tau dari FB, kawan bgtau atau dari berita je



kadang tak sanggup nak terima kenyataan kekalahan

tp kemenangan tu lain cerita la

namun Datuk Lee Chong Wei dah buat yg terbaik

beliau bg yg sengit punyer, tercunggap gak mamat Lin Dan tuh

bangga dengan beliau sbb ohsem sampai ke tahap itu



Go Malaysia Go!


24 comment(s):

Anasyg said...

Go Chong Wei Go ! Walaupun kalah, tp dia da buat yg terbaik ^^, bangga dgn dia

the malay male said...

tgk 1st set je... set seterusnya tak sanggup tgk sebab debrana makin memuncak..so, saya pergi terawikh je la :-)

adam said...

dia kalah-kalah pun harta berlambak sudah.

aku nih ha?

sependar nak beli pun pikir2 juga. hahaha

dilladoodledat said...

adam ni smpi ke sini marah pasal duit poket die . hehehhe


takpe chong wei tak menang emas kt olimpik tapi die tetap hero malaysia

.FH. said...
This comment has been removed by the author.
whitecappuccino said...

walaupn kalah dia telah buat yg terbaik. tetap bangga dgn DLCW.MUJUR ada dia, dpt jgk pingat .

Tukang Kata said...

Datuk Lee Chong Wei, 'Datuk' yang tidak boleh dipertikai gelarannya. memang layak menyandangnya.

setuju?

.FH. said...

apa pun chong wei tetap juara ;D

crescent said...

hahaha...sama lah...tak tahan berdebar...semua part badan nak bergetar getar...tgk 1 set trus kuar pegi keje...tapi bestfren lak gatal tangan asyik sms je update...huhu...

apa apa pun LCW memang dah buat abis baik dia...kalo kite rasa kecewa apatah lagi die...yg penting dia dah pegi olimpik...kita???tgk tv jahhhhhh....hahaha...

Syakir Rahman said...

xpe la...nk wat cmner...adat pertandingan... tpi the best game ever... bru smgt gile nk tgok walaupon jatung ntah ke mana tercampak...ahahaha

bukankosong said...

@Anasyg kan , bangga dengan beliau

bukankosong said...

@the malay male aku tak tgk pun, jiran sebelah umah kemain kuat jerit sorakkan, suruh aku bukak TV

bukankosong said...

@adam hoho, rezeki masing2 la

bukankosong said...

@dilladoodledat yess...hero Malaya!

bukankosong said...

@whitecappuccino seketul buat Malaysia buat masa ini

bukankosong said...

@.FH. superb LCW

bukankosong said...

@Tukang Kata setuju la, jasa beliau byk pada negara

bukankosong said...

@crescent keje mana skrg nih?

bukankosong said...

@Syakir Rahman berdebar untuk setiap perjalanan game

Fel said...

Aku tak anggap dia kalah. Dia bagi saingan sengit. He's truly a hero. :')

crescent said...

skang jaga laut kat danga bay...kalau nak mai jb habaq lah...hehehe...

bukankosong said...

@Fel yup! beliau mmg layak jd hero Malaysia

bukankosong said...

@crescent insyaAllah

izwanyusof said...

that was an awesome match that i ever seen..