Thursday, August 2, 2012

blog kita milik kita


ada dua tiga blog gak, aku jalan-jalan, banyak entry beliau yg nice nice belaka tapi tak boleh komen

sbb?

sbb mereka hide kan button atau ruangan komen



tak tau la napa, mungkin mereka memang senang begitu

atau mungkin juga nak elak malaun malaun yg tak betul bg komen yg tak membina

aku hormati aje



besela dunia blogger, aku tak terkecuali kena komen pelbagai nih

kadang ada menusuk jiwa

tp abaikan aje, atau kalau sakit hati sangat dengan komen mereka itu, delete kan aje

kata blog kita milik kita


14 comment(s):

Cik Rongoks said...

ika pon penah jumpe blog cmtu. entry best tp xleh nk komen :(

Fel said...

Entry bagus, tapi tak dapat nak komen. Kecewa sikit lah di situ.

|| amira || said...

ye , setuju jugak .
kalau tak suka dengan komen orang , boleh delete je :)

tapi mungkin orang yang hide komen tu just nak luahkan perasaan dia , malas nak baca komen-komen atau tetiba di label sombong kalau tak terjah balik blog orang tu
*justsaying*

SaddLone said...

krana blog kita, tetap blog kita bukan blog dia, atau kamu dn mereka.

kadang, aku bangga ngn orng yg tutup commnt ni..taktau nape..

SM said...

yela kot, nak elakkan tangan2 gatal takde susila daripada buat pedajal kat kotak komen diorang tu. so, play safe. hati pun tak sakit.

bukankosong said...

@Cik Rongoks kan kan kan

bukankosong said...

@Fel
sikit je, as long crita best, aku baca gak

bukankosong said...

@|| amira || setuju amira, 1 of the point nape diaowg tak letak komen column

bukankosong said...

@SaddLone aku xlehla, sbb kat ruangan komen nih je tmpat comunicate ngn another blogger, chatbox aku dh buang dah

bukankosong said...

@SM playsafe & menyelam tak minum air, hoho

SM said...

mana blog yang bagus2 tu, share la dengan kawan2.

bukankosong said...

@SM cur pegi blog skrin dan papan,ada dlm bloglist aku

Anasyg said...

achaner plak ngan org yg enable button komen - tp bila readers dia komen, sepatah habuk pun dia ta balas - sombong ke busy? ke sombong...ke sombong tahap sombong sangat...hmmm

bukankosong said...

@Anasyg sbb tu kena rajin update ...hoho